Про компанію

Огляд модельного ряду екскаваторів-навантажувачів CAT

Огляд модельного ряду екскаваторів-навантажувачів CAT

Екскаватор-навантажувач - це різновид будівельно-дорожньої техніки. Екскаватори-навантажувачі застосовуються при копанні, піднятті важких вантажів і їх подальшому перевезенні, плануванні зон під будівництво, прибиранні та ритті траншей. Дана техніка широко використовується також для розчищення земельних зон від дерев і чагарників, укладання каналізаційних або газових труб, розчищення снігу. Екскаватор-навантажувач має конструкцію комплексної дії, завдяки якій можна заощадити у будівельній та багатьох інших галузях не тільки фінанси, а й людські ресурси. Серед плюсів варто відзначити високий рівень мобільності, багатофункціональність і легкість використання.

Модель 428 F2

Дана модель відрізняється високою потужністю у 65 кВт, а її експлуатаційна вага становить 8 480 кг. Екскаватор-навантажувач 428F2 є другим за показниками потужності в сегменті F2, що характеризується цілою низкою інновацій, які дозволяють збільшити техніко-експлуатаційні значення.

Кабіна створена для забезпечення максимального комфорту робочого процесу. Сидіння оснащені спеціальними регуляторами для налаштування. Передбачена можливість коригування опцій, що дозволяє налаштувати техніку під певні цілі та максимально полегшити процес керування.

Потужність забезпечується за допомогою дизельних приводів. Такі двигуни гарантують високу продуктивність при роботі машин, виконанні навантажувальних дій, застосуванні зворотної лопати та іншої навісної техніки.

Модель 432 F2

Модель 432 F2 має корисну потужність 71 кВт і номінальну вагу 8 480 кг. Дана модель поєднує у собі всі плюси лінійки, в ній суміщений цілий ряд новинок в області керування та функціоналу. У підсумку це посприяло підвищенню продуктивності, покращило комфорт використання, забезпечило економію і безпеку.

Потужності вдається домогтися за рахунок комплектації машин дизельними двигунами лінійки F, які виробляються компанією Caterpillar. Такі приводи надійні, ефективні і заощаджують пальне.

Крім того, модель 432 F2 відрізняється модернізованою системою гідравліки, яка має регулювання по навантаженню і систему розподілу потоків. Це дає можливість направити потік туди, де він потрібен у певний час. Варто відзначити високий рівень комфорту кабіни та зручність системи керування.

Огляд модельного ряду екскаваторів-навантажувачів CAT 1
Огляд модельного ряду екскаваторів-навантажувачів CAT 2
Огляд модельного ряду екскаваторів-навантажувачів CAT 3
Огляд модельного ряду екскаваторів-навантажувачів CAT 4

Модель 434 F2

Повна потужність екскаватора-навантажувача 434 F2 складає 68 кВт. Її максимальна вага становить 11 500 кг, а номінальна 9 257 кг, як і минулі моделі, ці машини поєднують в собі технологічні і конструктивні нововведення.

Дизельні двигуни дозволяють використовувати техніку навіть в найскладніших умовах експлуатації. Крім того, за рахунок приводів вдається домогтися високого рівня продуктивності при виконанні вантажно-розвантажувальних робіт, пересуванні по дорогах, експлуатації навісного обладнання.

Потоки машини розподіляються за допомогою гідравлічної системи, яка регулюється по навантаженню. Передбачено також амортизатор повороту, який ефективно гасить коливання стріли, які з'являються в процесі копання траншей.

Фільтри моделі мають вертикальну позицію, що дозволяє виключити забруднення мастила в результаті виливання їх вмісту. Обробка якісними чистими матеріалами дозволяє досягти безперебійної роботи протягом тривалого часу. Кабіна даної моделі також відрізняється комфортабельністю, забезпечує великий кут огляду.

Модель 444 F2

Серед представлених моделей, екскаватори-навантажувачі Cat 444 F2 мають найбільшу повну потужність, яка становить 74,5 кВт. Їх номінальна вага - 9 606 кг. У моделях зберігається тенденція всієї лінійки - введення інновацій та поліпшення механізму для досягнення збільшення технічних та експлуатаційних характеристик. Машина відрізняється високою продуктивністю, дивує своїми властивостями і в той же час залишається простою в керування і обслуговуванні.

Потужності та ефективності вдається досягти завдяки дизельним двигунам, спроектованим фахівцями Caterpillar. У моделях реалізована система інновацій для зменшення навантаження на оператора. За рахунок такої особливості вдається підтримувати продуктивність роботи на високому рівні протягом всієї робочої зміни, і тим самим забезпечити надійність і безпеку на майданчику.

Варто окремо сказати про економічність даної моделі. У ній зменшені паливні витрати при збереженні потужності і продуктивності. Завдяки розумній системі вдається якісно розподіляти потоки і направляти їх в зони, де вони потрібні. Машина оснащена насосом, що забезпечує раціональний розподіл ресурсів у гідравлічній системі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин