Про компанію

Огляд модельної лінійки асфальтоукладачів Weiler

Огляд модельної лінійки асфальтоукладачів Weiler
Weiler E1250B

Колісні асфальтоукладальники Weiler E1250B призначені для безконтактного та ефективного трамбування бетону.

Технічні дані:

  • Двигун і привід Caterpillar;
  • Розміщення платформи оператора у фронтальній області;
  • Запатентована камера змішування;
  • Конвеєр з можливістю зміни швидкості.

За рахунок впровадження в асфальтоукладальник Weiler E1250B бункерної вставки оператор може впоратися з роботою значно швидше. Ця функція універсальна, що забезпечує укладання зі зміщенням при появі перешкод, , які суттєво ускладнюють розміщення вантажних машин перед укладальником.

Weiler E1650

Місткість 13,6 тон продукту, шнеки з 3-кроковими витками та висока потужність дозволяють моделі Е 1650 підтримувати робочий процес дорожньо-будівельної колони зі зниженням фракційної і температурної сегрегації, гарантуючи зведення рівного дорожнього покриття.

Регулювання швидкості елеватора та конвеєра забезпечує підтримку загального рівня продуктивності укладання дорожнього покриття зі зниженням амортизації. В ході налаштування швидкості ланцюга відповідно до робочого темпу, значно зменшується кількість обертів, і кожна пластина забезпечує можливість перенесення великої частки продукту, завдяки чому вдається зменшити рівень сегрегації матеріалу.

Ширина по шинам 2,6 м забезпечує відмінний простір для роботи оператора з ґрунтом. Оптимальна ширина коліс та опція заднього підрулення при повороті 4,8 м дозволяють отримати чудову спритність на тісних дорогах і обмеженому робочому просторі.

Огляд модельної лінійки асфальтоукладачів Weiler 1
Огляд модельної лінійки асфальтоукладачів Weiler 2

Опційна система функціонування бункера характеризується власним звуковим датчиком, який дозволяє вимірювати число продукту в бункері. За допомогою системи контролю укладальника контролюється швидкість розвантажувальної техніки та забезпечується підтримка постійного рівня матеріалу.

Платформа, яка переміщається на 610 мм і зручні органи управління, розташовані у фронтальній зоні асфальтоукладача створюють високий комфорт та гарну видимості. Робоча зона оператора надає можливість переміщення від борта до борта завдяки підвісному сидінню зі зручною спинкою, функцією підігріву та обертанням на 357 градусів.

Weiler E2850B

Литі шнеки з 3-кроковими витками, розташовані на підставі проміжного бункера з місткістю 25 тон застосовуються для зниження сегрегації з метою забезпечення безперебійного функціонування.

Розвантажувальний конвеєр з переміщенням зміни швидкості підлаштовується автоматично під швидкість обладнання, зменшуючи швидкість зносу ланцюгів і витрати на ТО. Також вдається домогтися значного поліпшення якості матеріалу, так як більше продукту переноситься при низьких оборотах, що знижує сегрегацію.

Литі шнеки для складних умов експлуатації в бункері оснащені механізмом товщиною, що звужується та забезпечують додаткову передачу продукту в області з підвищеним зносом.

За допомогою автоматичного гідравлічного натягувача ланцюга виходить встановлювати необхідний рівень натягу кожні 40 годин. Правильний натяг підвищує термін служби компонентів асфальтоукладача, а автоматичне функціонування говорить про те, що на одну позицію самостійного обслуговування буде менше.

За допомогою перегородки автоматичного типу виходить управляти повітряним потоком, який проникає в елеватор з метою досягнення більш якісного розвантаження з машини.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин