Про компанію

Огляд нового, повністю механічного бульдозера Cat® D6 GC

Огляд нового, повністю механічного бульдозера Cat® D6 GC

Новий, надійний і простий в обслуговуванні бульдозер Cat® з добре знайомими вузлами і агрегатами відповідає вимогам клієнтів по продуктивності, економічності володіння та експлуатації. Повністю механічні компоненти та міцна конструкція бульдозера підходять для робіт в різних умовах і гарантують швидку окупність інвестицій. Модель D6 GC з двигуном із номінальною корисною потужністю 158 кВт (212 к.с.) і експлуатаційною масою від 21 630 до 22 710 кг поновила лінійку бульдозерів Cat.

Повністю механічний

Як і всесвітньо відомий бульдозер D7G, модель D6 GC оснащена перевіреним двигуном Cat 3306. 3-ступінчаста планетарна коробка передач з перемиканням під навантаженням і унікальний дільник крутного моменту Caterpillar гарантують передачу більшої корисної потужності на ґрунт для неперевершеної продуктивності в широкому спектрі робіт. Ці механічні компоненти утворюють надійну силову передачу, яку зручно діагностувати і обслуговувати – навіть на віддалених майданчиках.

Простота експлуатації

Добре знайома бульдозеристам система повороту за рахунок фрикційних муфт і гальм, а також традиційні органи управління відвалом і аналоговий дисплей гарантують простоту і зручність експлуатації. Комплектації з відкритою (навіс) або закритою кабіною і вбудованою конструкцією захисту при перекиданні (ROPS / FOPS) для додаткового комфорту, відмінного огляду і підвищеної безпеки. Підресорне сидіння оснащене вбудованим ременем безпеки з інерційною котушкою. Система кондиціювання повітря в кабіні підвищує комфорт оператора.

Ходова частина з піднятою зірочкою забезпечує плавний хід машини, а також велику площу контакту гусеничних стрічок з опорною поверхнею для додаткової стійкості і продуктивності. Важкі вузли і агрегати розташовані в нижній частині бульдозера для більш низького центру ваги в порівнянні з попередньою моделлю D7G з овальною ходовою частиною.

Огляд нового, повністю механічного бульдозера Cat® D6 GC 1
Огляд нового, повністю механічного бульдозера Cat® D6 GC 2
Простота технічного обслуговування

Простота володіння – ключова характеристика моделі D6 GC. Перевірені системи і доступні запасні деталі спрощують технічне обслуговування і ремонт навіть на віддалених майданчиках.

Ефективна система охолодження з алюмінієвими плоскими ребрами відрізняється підвищеною зносостійкістю та зниженим ризиком засмічення, забезпечуючи безвідмовну роботу в різних кліматичних умовах.

Припіднята зірочка спрощує технічне обслуговування завдяки модульним вузлам і агрегатам зі зручним монтуванням. Сегментні зірочки легко замінюються. Міцна конструкція ходової частини гарантує стійкість і довговічність. Двокомпонентна рама опорних котків забезпечена натяжником, який не вимагає обслуговування, а герметизована і змащена гусенична стрічка запобігає внутрішньому зносу і продовжує термін служби втулки.

Централізовані вузли та мінімальна кількість точок змащування у моделі D6 GC прискорюють щоденне ТО.

Устаткування для будь-яких типів робіт

Напівуніверсальні (SU) відвали з більшою місткістю, ніж у моделі D7G, підвищують продуктивність. Надійний поворотний відвал з механічною системою регулювання нахилу для відповідних робіт. Заднє навісне обладнання: розпушувач або жорсткий зчіпний пристрій. Кілька варіантів лебідок, що встановлюється дилером.

Для роботи в складних умовах лісового господарства або під час розчищення території пропонуються різні додаткові опції (встановлюються на заводі). Машини з кабінами та навісами можна оснастити дугами для захисту від падаючих предметів. Для захисту робочого місця оператора доступні передні, бічні, задні і / або дверні сітки. Додатковий захист для паливних і гідравлічних баків, коробки передач і повітроочисника. Нижні щитки для важких умов експлуатації входять в стандартну комплектацію, а поліпшена герметизація запобігає потраплянню сміття в моторний відсік. Напівуніверсальні і поворотні відвали зі спеціальною захисною решіткою для збільшення вантажопідйомності і захисту машини від пересипання матеріалу і гілок. Доповніть бульдозер лебідкою (встановлюється дилером) для можливості буксирування.

Бульдозер D6 GC можна оснастити додатковими акумуляторними батареями, суцільним капотом двигуна і роз'ємом підігрівача охолоджуючої рідини, щоб полегшити пуск і експлуатацію в суворих погодних умовах. Реверсивний вентилятор з налаштуванням регулює потік повітря через радіатор, а додатковий лінійний нагрівач пального полегшує роботу в холодному кліматі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин