Про компанію

Огляд переваг скрепера CAT® 637G

Огляд переваг скрепера CAT® 637G

Миттєве навантаження, відмінна швидкість переміщення та можливість завантаження і розвантаження на ходу значно знижують час робочого циклу, внаслідок чого колісні трактори-скрепери Ca 637G досягають стабільно високих значень ефективності.

Двигун

Двигуни С18 і С9 з функцією ACERT оптимізують згоряння пального, значно покращуючи робочі показники двигуна і зменшуючи число вихлопних газів. Спільно з гідравлічним трансформатором і коробкою передач з перемиканням під навантаженням двигун призначений для надійного та економічного використання протягом довгих років.

Коробка передач

Електронні органи регулювання переключаються з приводу гідравлічного трансформатора на прямий привід з урахуванням підібраної передачі, збільшуючи результативність і потужність до максимуму. Двигуни трактора і скрепера працюють синхронно, завдяки чому вдається досягти плавності в роботі і продовжити експлуатаційний період.

Деталі системи

Влаштування скрепера гарантує високий рівень комфорту в процесі експлуатації, відмінну вантажопідйомність і точність управління транспортуванням ґрунту, а також довговічність і безпеку, з чим завжди асоціюється марка Caterpillar.

Кабіна оператора

Ергономічне розташування органів управління і комфортна робоча обстановка - основоположні чинники, необхідні для досягнення чудової продуктивності. В доступності органи електрогідравлічного управління, крісло з пневмопідвіскою і модернізовані пристрої для вимірювання та контролю.

Електронні органи управління

Завдяки даним елементам вдається оптимізувати роботу техніки. Машина чудово реагує на команди і сигнали. Крім цього, за допомогою цих органів управління вдається забезпечити широкий діагностичний функціонал, за рахунок чого вдається підвищити готовність до роботи техніки.

Огляд переваг скрепера CAT® 637G 1
Огляд переваг скрепера CAT® 637G 2
Ківш скрепера

Ковші скрепера Caterpillar забезпечують чудовий потік продукту і його утримання, зводячи до мінімуму робочий цикл і значно збільшуючи продуктивність.

Форма скреперного поїзда

З метою підвищеної продуктивності Caterpillar пропонує додаткову форму скреперного поїзда для машини 637G. Завдяки цій формі вдається двом скрепера, що використовується для експлуатації в режимі тяги-штовхання, працювати в якості машини з самостійним навантаженням.

Форма з шнековим навантаженням

Прекрасні можливості навантаження при точно такому ж функціонал, що і у машин з відкритим ковшем.

Ергономічність ТО

Скомпоновані вузли обслуговування з легким доступом, сучасні електронні технології контролю і надійні складові Caterpillar полегшують ТО скрепера і мінімізують час простоїв.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин