Про компанію

Огляд пневматичних котків Cat® CW16 з різними версіями баласту

Огляд пневматичних котків Cat® CW16 з різними версіями баласту

Пневмокаток CW 16 оснащений гумовими шинами і використовується для ущільнення сипучих покриттів і асфальтних сумішей. Він поставляється в базовій версії з 9 колесами шириною ущільнення 1754 мм або в опціональній версії з 11 колесами з шириною ущільнення 2132 мм. Каток призначений для будівництва магістралей, вулиць міста, доріг в селах, допоміжних смуг руху, майданчиків промислового типу, естакад та інших об'єктів середніх розмірів.

З урахуванням застосовуваного баласту експлуатаційна вага CW 16 коливається від 5200 кг для базової версії до 15 000 кг (максимальна комплектація 9-ти колісної моделі) або 14900 кг (максимальна комплектація 11-ти колісної моделі). Навантаження на колесо може коливатися в межах 580-1670 кг для 9-ти колісної моделі і від 480 до 1350 кг для 11-колісної версії.

Ущільнення порожніх місць в м'яких матеріалах по всій ширині техніки забезпечується передніми колесами з незалежною підвіскою. З метою вкраплення кам'яної крихти в покриття особливо ефективна 11-колісна модель. Зазор між шинами в 32 мм гарантує рівномірність ущільнення всього покриття. Кожне колесо має саморегулюючі скребки, а система подачі рідини прибирає частки ущільнюваного продукту з коліс. Килимки, виготовлені з кокосового волокна, зберігають вологість поверхні коліс, а за допомогою спеціальних фартухів забезпечується надійний захист від перегріву.

У Cat® CW 16 під кожним колесом є спеціальні форсунки для подачі води під тиском. Механізм також оснащений водяним насосом, системою потрійної фільтрації і переривчастим режимом. За рахунок спеціального механізму система потрійної фільтрації, насос і розпилювальні форсунки надійно захищені від забруднення.

Огляд пневматичних котків Cat® CW16 з різними версіями баласту 1
Огляд пневматичних котків Cat® CW16 з різними версіями баласту 2

Для CW 16 передбачена можливість установки двох двигунів на вибір, що відповідають запитам регіональних стандартів на викиди шкідливих речовин. Економічний режим і ексклюзивна система автоматичного регулювання швидкості забезпечують зниження шуму двигуна, велику паливну ефективність і плавність перемикання передач. Номінальна потужність обох двигунів дорівнює 75 кВт.

Двоступенева гідростатична ходова система CW 16 з електронним блоком управління гарантує гарну маневреність. Ходова система автоматично перемикається між швидкостями і в цілях економії пального оснащена опцією руху накатом.

Інноваційна панель управління крісло з поворотом гарантують хороший огляд оператору. Комфорт і зручність в робочому середовищі забезпечується рідкокристалічним монітором і кнопковим пристроєм управління. За бажанням можна встановити козирок системи ROPS або захист від сонця.

Стандартний 500-годинний інтервал заміни мастила значно скорочує планове ТО і загальні експлуатаційні витрати пневмоколісного котка. Високопродуктивна система гідравліки та охолодження двигуна забезпечують підтримку складових навіть за умови високих температур, що дозволяє збільшити термін служби гідромоторів і гідронасосів.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин