Про компанію

Огляд техніки PAUS: самоскид PMKT та універсальна машина Universa 50

Огляд техніки PAUS: самоскид PMKT та універсальна машина Universa 50

Самоскиди PMKT

Техніка вже багато десятиліть експлуатується в гірничій галузі та при зведенні тунелів. Моделі вантажністю 20 тонн з системою заміни кузова, експлуатуються в якості самоскидів або змішувачів бетону. Представлені також варіанти з жорстко змонтованими кузовами.

Повноцінний огляд досягається за допомогою регульованого на 180 градусів операторського крісла. Порожній кузов забезпечує ідеальний огляд. Коли буде виконано повне завантаження кузова, сидіння автоматично буде повернуто вперед.

Вага порожніх машин варіюється в межах 13-22 тонн. За рахунок коливання фронтального моста з амортизацією в кінцевій позиції, навіть за умови максимальної швидкості 25 км / год і при несприятливих дорожніх умовах, вдається досягти високого рівня комфорту при їзді. Ідеальна маневреність досягається завдяки шарнірнозчленованій рамі. Самоскиди оснащені ефективними робочими двигунами компанії Deutz з потужністю 261 кВт і мостами високого рівня потужності від Kessler. За допомогою чотириступінчастої коробки передач від Klark за умови зміни підйому вдається домогтися необхідного рівня потужності та швидкості приводу.

З метою забезпечення надійності було прийнято рішення відмовитися від широкого застосування техніки. Легкий доступ до всіх складових, а саме, до двигуна, системи гідравліки і фільтрів є стандартом для виробів компанії PAUS. Техобслуговування істотно полегшується за рахунок централізованих точок змащення. У РМКТ можуть вноситися коригування, виходячи з побажань клієнтів. Наприклад, це дозволяє змінити висоту кузова або машини. Жорсткий водійський дах, забезпечений захистом ROPS / FOPS, успішно замінюється зручною кабіною з обігрівачем. Передбачено й інші функції, наприклад, очисні системи вихлопних газів, пожежогасіння, відеоспостереження.

З метою багатоцільового застосування техніка може оснащуватися системами зміни кузова. На вибір клієнта можуть бути представлені такі види кузовів, як самоскидний, змішувач бетону, вантажна платформа та ін. Завдяки системі зміни кузовів вдається підвищити продуктивність за рахунок застосування для різних завдань.

Вироби РМКТ представляють собою якісну, багатофункціональну і високопродуктивну техніку переміщення вантажів під землею.

Огляд техніки PAUS: самоскид PMKT та універсальна машина Universa 50 1
Огляд техніки PAUS: самоскид PMKT та універсальна машина Universa 50 2

Универсальні машини Universal 50

Це універсальний транспорт вантажністю до 15 тонн, який поставляється як із жорстко змонтованим, так і з швидкозмінним кузовним оснащенням. Спільно з кузовом самосвального типу застосовується й інша техніка: цистерна дизельного палива, вантажна платформа, кабіна для перевезення людей, робоча зона, змішувач, зарядка. З урахуванням корисного навантаження доступні три різновиди Universal 50: 8, 10 і 15 тонн. З урахуванням щільності продукту, що транспортується кузов вибирається в індивідуальному порядку.

Маючи ширину 1,2, 2 і 2,1 метра заввишки, Universa 50 є оптимальним варіантом для низьких і вузьких гірських виробок.

Universal 50 відрізняється можливістю повороту водійського крісла на 90 градусів. При ході назад водій сидить поперек напрямку руху, йому доступний широкий кут огляду і високий рівень комфорту при роботі. З метою забезпечення зручності були внесені деякі корективи. Наприклад, центральне електричне обладнання доступне з зовнішньої і внутрішньої частини через відкидні кришки. Полка для розміщення батареї може відкидатися. Зручний доступ до двигуна, гідравліки і фільтрів досягається завдяки відкидним кришкам.

Кабіна закритого типу з захистом ROPS / FOPS також характеризується високим рівнем комфорту. Додатково вона може бути оснащена кондиціонером. Інше допоміжне обладнання може бути замовлено по за запитом клієнта.

Застосовуються двигуни повітряного або водяного типу охолодження компанії Deutz потужністю до 115 кВт, а також двигуни бренду Mercedes. Коробка передач, яка перемикається під навантаженням, має шість швидкостей. Найбільший підйом, що долається, становить 40%. Universal 50 - це машина повного приводу, що розвиває швидкість до 25 км/год. Процес оснащення машини гідравлічною системою заміни обладнання займає від 5 до 10 хвилин.

Висота завантаження методом перекидання для Universa 50 коливається з урахуванням вантажності і становить від 4 до 4,5 метрів. Якщо дані параметри не влаштовують клієнта, PAUS пропонує машини для закладки гірничих виробок з жорстко змонтованим кузовом, з якого вантаж висипається за допомогою гідравлічного поршня. В якості опції можуть також використовуватися метальні стрічки. Матеріал, що розвантажується, за допомогою стрічки здатний прискорюватися до 20 м / с, дальність кидка досягає 50 метрів, завдяки чому вдається прийти до високої щільності закладного матеріалу. Дана технологія просто незамінна при закладці старих гірничих виробок.

Самоскиди категорії Universal 50 — це машини, які можуть бути розроблені спеціально за індивідуальним замовленням для клієнта, і являють собою швидку, багатофункціональну, маневрену техніку.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин