Про компанію

Особливості асфальтоукладача АР600F

Особливості асфальтоукладача АР600F

Модель АР600F є машиною середньої продуктивності, яка може експлуатуватися для роботи з покриттями автомагістралей, заміськими дорогами, вулицями та іншими проєктами середнього масштабу.

Двигун

Потужність двигуна Cat C 7.1 становить 151 кВт при швидкості коливання колінчастого валу 2200 оборотів за хвилину та повною мірою відповідає нормативам стандартів на викиди шкідливих компонентів.

В економ режимі швидкість обертання колінчастого валу складає 1650 об/хв, що дозволяє знизити паливну витрату до 5% в порівнянні з лінійкою асфальтоукладачів лінійки Е.

Автокерування швидкістю обертання колінчастого валу

У процесі включення автоуправління швидкістю обертання колінчастого валу двигуна ця частота зменшується до обертів холостого ходу, 1000 за хвилину, коли важіль перемикається на нейтралку чи 1300 об/хв при включеному нагріванні вібробруса.

Удосконалений економічний режим

При одномоментному включенні економ режим та автоуправління швидкістю обертання колінчастого валу двигуна регулюють обороти виходячи з коефіцієнтів навантаження. У процесі укладання дороги робочий двигун функціонуватиме зі швидкістю коливання колінчастого валу 1650 обертів на хвилину. Коли верхній поріг потужності збільшений, швидкість коливання колінчастого валу двигуна підвищиться до 2200 оборотів і буде збережена в такому режимі до зменшення навантаження нижче за пороговий показник і збереження на такому рівні до 30 секунд, забезпечуючи надійне функціонування.

Поступове нагрівання

Режим поступового нагрівання функціонує у швидкості обертання колінчастого валу 1300 обертів на хвилину. На це потрібно менше 15 хвилин часу.

Швидке нагрівання

При цьому режимі швидкість нагрівання складатиме менше 35 хвилин часу при застосуванні комплекту для підвищеної ширини укладання 10 м.

Значення температури

При заданих варіаціях нагріву надається широкий діапазон температур для різних видів сумішей. Низький – 110 градусів, середній – 130, високий – 160.

Ідеальна видимість, комфорт преміального рівня

Два автономних робочих місця оператора мають властивість висування за межі рами для вражаючої видимості на всі боки. Низько розміщена у передній області моделі AP600F система охолодження сприяє поліпшенню передньої оглядовості, а модифікований шнек гарантує ідеальну видимість продукту перед вібробрусом. Опція підігріву крісла, численні можливості налаштувань, похилі консолі управління забезпечують приголомшливий комфорт оператору протягом всієї зміни роботи. Система охолодження, розташована у верхній частині асфальтоукладача, відводить гази, що виробляються, нагріте повітря і звук вентилятора від робочого середовища, забезпечуючи тиху і прохолодну робочу обстановку.

Технологія управління газами, що виділяються

Унікальна вентиляційна система відводить випари з каналів конвеєрів і камер шнеків, спрямовуючи їх у бік від операторів для забезпечення ще більш комфортного робочого середовища.

до всіх новин

інші Новини

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше
перейти до всіх новин