Про компанію

Особливості комфортного екскаватора Cat® 320 GC

Особливості комфортного екскаватора Cat® 320 GC

У проєктуванні модельної лінійки екскаваторів Cat задіяний інноваційний метод, який забезпечує велику кількість конструктивних опцій, велику кількість вбудованих технологічних рішень та більше цінових функцій.

Техніка Cat дозволить вашому бізнесу стати успішнішим. Вам вдасться виконати більше завдань з мінімальною енергією, отримуючи від цього максимальний дохід. Модель Cat 320 GC гарантує ідеальне балансування продуктивності та паливної витрати. Він створений під умови з низьким та середнім ступенем експлуатації та забезпечує мінімальну ціну володіння та експлуатації. Поєднання низькообертового двигуна та великого гідравлічного насоса гарантує високий рівень продуктивності при мінімальному споживанні пального.

Працюючи на Cat 320 GC, можна перемикатися з одного режиму потужності на інший для регулювання споживання пального. Режим підвищеної потужності гарантує підвищену продуктивність експлуатації, включаючи завантаження самоскидів та копання траншей. Удосконалений режим Smart Mode автоматично керує двигуном і системою гідравліки, оптимізуючи паливну витрату в різних типах робіт. Наприклад, потужність зменшується при поворотах платформи та збільшується у процесі копання.

Особливості комфортного екскаватора Cat® 320 GC 1
Особливості комфортного екскаватора Cat® 320 GC 2

Підвищені та синхронізовані міжсервісні інтервали дозволяють робити значно більший обсяг роботи при мінімальній витраті порівняно з моделлю 320D2 GC. Ергономічний доступ до фільтра прискорює процес технічного обслуговування. Удосконалені гідравлічні повітряні та паливні фільтри характеризуються великим обсягом та експлуатаційним періодом.

Серед основних факторів економії розрізняють:

  • згруповане розміщення фільтрів для оперативного ТО;
  • підвищені інтервали заміни мастильних фільтрів;
  • удосконалений фільтр збільшеного обсягу;
  • міжсервісні інтервали паливних фільтрів, синхронізовані для зниження простоїв.

Постійне ТО на щоденній основі екскаватора Cat 320 GC здійснюється на 100% з рівня ґрунту. У результаті всі маніпуляції полегшуються та прискорюються, а також стають набагато безпечнішими. Серед контрольних точок розрізняють рівень моторного мастила, паливний водовідділювач, видалення води та осаду з паливного бака, рівень рідини, що охолоджує. Для ввімкнення екскаватора необхідно набрати на моніторі персональний пін-код. Крім цього, допустима ідентифікація оператора через мобільний додаток на смартфоні або опціональний Bluetooth-брелок.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин