Про компанію

Особливості навантажувачів Cat® серії D3

Особливості навантажувачів Cat® серії D3

Навантажувачі серії Cat® D3 абсолютно нічим не поступаються моделям лінійки D і D2. Вони роблять роботу оператора набагато краще, відрізняються високим ступенем стійкості до навантажень та модернізованими технологіями.

Cat®erpillar випустила 9 моделей міні-навантажувачів колісного і гусеничного типу. Лінійка D3 - це перші в своєму роді машини з новим «розумним» навісним обладнанням. Дана технологія дозволяє налаштовувати складові в залежності від розпізнаного навісного обладнання та встановленим завданням.

Поліпшення умов роботи оператора

Машини D3 обладнані кабіною закритого типу з дверима, які відкриваються набагато краще, ніж в попередніх версіях. За рахунок цього входити та виходити набагато легше. Крім того, дистанція між руків'ям джойстиків збільшена на 76 мм, що створює  більше простору та забезпечує більш комфортні умови роботи оператора всередині кабіни.

Підвищені вимоги

Навантажувачі серії D3 відрізняються високим ступенем стійкості при взаємодії з важкими вантажами, плануванні ґрунту або завантаженні самоскидів. Зміна механізму рами ходової і торсіонних осей знизили розгойдування машини та збільшили рівень комфорту оператора під час руху навантажувача.

Всі навантажувачі лінійки D3 обладнані швидкісним пристроєм ходу для збільшення продуктивності при виїмці ґрунту та граничної швидкості роботи. Швидкість навантажувачів Cat® 279D3 і 289 D3 доходить до 13,6 км / год, що на 20% більше швидкості машин лінійки D.

Вдосконалене керування

Колісні та гусеничні міні-навантажувачі Cat® D3 обладнані розумною системою, яка гарантує інтеграцію техніки та нового розумного навісного обладнання. За рахунок цієї технології можна автоматично розпізнавати навісне обладнання та виконувати налаштування складових управління згідно з експлуатаційними та інформаційними запитами.

Особливості навантажувачів Cat® серії D3 1
Особливості навантажувачів Cat® серії D3 2
Ходова з покращеними властивостями

Нову ходову частину можна встановлювати виключно на гусеничні міні-навантажувачі лінійки D3. Вона створена спеціально для всіх сфер експлуатації, де в ході роботи може виникнути небажаний крен в поздовжньому і поперечному напрямках. Нова ходова дає можливість знизити небажані переміщення при взаємодії з важкими вантажами, профілюванні або навантаженні самоскида. За рахунок цього значно збільшується рівень комфорту при переміщенні машини та спрощується виконання складних завдань.

Швидкість, необхідна для здійснення робіт

Швидкість ходу підвищена до 20% для міні-навантажувачів 279D3 і 289D3. Традиційне оснащення всіх навантажувачів гусеничного типу Cat® D3 включає в себе двошвидкісний механізм ходу. Це говорить про те, що оператор може без проблем переходити з одного режиму швидкості в інший.

Навісне обладнання зі SMART технологією

Колісні та гусеничні міні-навантажувачі Cat® D3 включають в себе розумну систему SMART, що задає новий рівень контакту машини і навісних систем для збільшення продуктивності й точності управління.

Нова «розумна» система гарантує ергономічне застосування неповторних для галузі навісних знарядь SMART. На відміну від інших машин, лінійка D3 при приєднанні навісних пристосувань забезпечує адаптацію режиму управління джойстиків згідно з типом техніки. Це спрощує взаємодію з навісними системами і не вимагає наявності окремих органів управління. Навісні системи SMART дають можливість мінімізувати тривалість простоїв техніки, а також збільшує її продуктивність завдяки зручному регулюванню та взаємодії зі складним навісними обладнанням безпосередньо з кабіни.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин