Про компанію

Особливості системи Cat Command

Особливості системи Cat Command

У разі взаємодії з іншими пакетами системи Cat MineStar функціональний пакет Cat Command поєднує технології, які потрібні для злагодженої роботи різних систем для виконання гірських робіт.

Продукт має тісний взаємозв'язок з усіма сферами діяльності, технікою і робочими на об'єкті, гарантуючи надійну і ефективну роботу в проблемних умовах експлуатації.

Перевірені випробуваннями системи і технології, а також значний прогрес в сфері віддаленого визначення та управління універсальна система Command включає в себе лінійку систем управління технікою з різним рівнем контролю.

Функція дистанційного керування має на увазі участь оператора для здійснення більшості завдань обладнання, при цьому оператор може знаходитися в безпечному місці при значній відстані від місця експлуатації обладнання.

Напівавтономні технології дозволяють оператору знаходитися в віддаленому місці з механізацією в значній частині робочого циклу, позбавляючи від ручного виконання деяких найнеприємніших і проблемних процесів.

Автономні технології функціонують без будь-якого втручання операторів. Регулювання машин здійснюється за допомогою системи контролю, яка задає стандартні параметри локації і дій, коли розумні бортові системи самі дізнаються, як дістатися до потрібної робочої місцевості і як виконати актуальні завдання.

Всі ці системи забезпечують високий рівень безпеки на майданчиках, оскільки оператори частково переводяться на віддалену роботу. Більш того, робочий процес стає потенційно більш результативним і продуктивним, з мінімальною ймовірністю травм або помилок.

Особливості системи Cat Command 1
Особливості системи Cat Command 2
Особливості системи Cat Command 3

Система Command бульдозерними роботами

Дистанційне керування бульдозерним роботами Command застосовується з гусеничними бульдозерами Cat D10T і D11T. Це дає можливість управління обладнанням з безпечного місця без наближення до небезпечної області.

Керування транспортуванням

У даному рішенні, поєднаному з системою Cat MineStar, застосовуються складні бортові і зовнішні інструменти навігації з метою забезпечення незалежної роботи самоскидів Cat на робочій зоні, гарантуючи умови надійної та ефективної роботи серед іншого гірничодобувного обладнання, машин і працівників.

Command для розробки довгими забоями

Система пропонує провідні інструменти автоматизації і методи дистанційного керування, забезпечує операторів надійним робочим місцем, далеко від поверхні.

Система Command підземного керування

Дане рішення дозволяє автоматизувати опції відкату і скидання для підземних вантажно-доставкових машин, збільшуючи рівень безпеки оператора і оптимізуючи виробничий процес.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин