Про компанію

Передові рішення, техніка та послуги, що гарантують Вам успіх

Передові рішення, техніка та послуги, що гарантують Вам успіх

Cat® Connect - розумне застосування технологій і обслуговування для збільшення продуктивності робочого процесу. Застосування інформації, отриманої з машини, яка оснащена високопродуктивною технікою, гарантує відмінну інформованість, контроль обладнання та функціоналу.

Сьогодні в будівельній сфері виконується значно більше робіт на одиницю часу з меншими витратами, ніж ще кілька років тому. Це вкрай необхідно для здорової конкурентної боротьби. Разом з тим будівельне обладнання стало складніше. Однієї тільки перевірки систем машини за допомогою обходу вже недостатньо. Потрібні актуальні дані про обладнання, функціональності машин і їх продуктивності в цілому.

Технологічні рішення, які застосовуються в техніці Cat®, здатні своєчасно надати необхідні відомості. За рахунок інформації, що надходить від машин і простих аналітичних засобів Cat®, ви будете мати можливість прийняття ефективних рішень щодо управління обладнанням, збільшення експлуатаційної продуктивності та управління персоналом.

Відповідність умовам вашої робочої зони і діяльності

У кожній робочій зоні є свої нюанси, які вимагають до себе підвищеної уваги. Вам потрібні технології і послуги, які беруть до уваги специфіку конкретно вашої діяльності.

Завдяки Cat® Connect вдається вдосконалити управління маніпуляціями в 4-х основних точках і забезпечити ще більший контроль в робочій зоні.

1. EQUIPMENT MANAGEMENT – значення, які виправдовують ваші очікування

Equipment Management Solutions в кілька разів підвищують технічну готовність і мінімізують експлуатаційні витрати, оскільки вдається контролювати паливні витрати, коефіцієнт завантаження, стан і відомості з технічного обслуговування.

2. PRODUCTIVITY – ефективність, яку ви очикуєте

Завдяки PRODUCTIVITY досягати бажаного стало набагато простіше, контролюючи робочий процес і якість виконання робіт.

3. SAFETY – оглядовість, про яку ви мріяли

SAFETY забезпечить оптимальну оглядовість, збільшуючи обізнаність про те, що відбувається на майданчику, а також надійний захист вашого персоналу і технки. Модернізовані функції системи, а саме, контроль стану шин і повідомлення, що стосуються техніки безпеки, гарантують найкращі можливості для навчання всього персоналу на майданчику.

4. SUSTAINABILITY – добросовісність і турбота про довкілля

SUSTAINABILITY дозволяє зменшити шкідливий вплив на навколишнє середовище і полегшити складання звітності відповідно до нормативів. За допомогою контролю витрат пального і управління ресурсами ви не просто збільшуєте продуктивність своєї робочої зони, але також показуєте свою добропорядність, піклуючись про навколишнє середовище.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин