Про компанію

Переваги стругової установки Cat RHH800

Переваги стругової установки Cat RHH800

Керування рівнем горизонта

Стругова установка пересувається з досить розміреною швидкістю в порівнянні з очисним комбайном. Завдяки цьому система керування забезпечує вертикальний напрямок стругової установки і зберігає її розміщення в пласті навіть при не ідеально рівній поверхні. Комбайном вносяться лише послідовні зміни у вирівнювання по вертикалі за рахунок великих показників глибини різання і нерухомості конструкції, що обумовлено забійним конвеєром. Даний процес сприяє підвищеному рівню засмічення поза пластом за умови наявності значних нерівностей. За рахунок легкого регулювання висоти вдається працювати без проблем навіть в найскладніших експлуатаційних умовах, знижуючи вирубку суміжних порід. За допомогою управління рівнем горизонту вдається збільшити видобування вугілля при зменшенні витрат, пов'язаних з підготовкою.

Розподіл навантаження

Розподіл навантаження дозволяє досягти повного застосування доступної потужності, виключити перегрів двигуна і, як результат, простій. У процесі запуску стругової установки RHH800 спостерігається зменшена сила струму двигуна з оптимальним обертовим моментом. При розподілі навантаження стругова установка буде мати ідеальний коефіцієнт потужності.

Захист від перевантажень

Захист від перевантажень забезпечує усунення ударних навантажень за всіма складовими приводу, максимальне зниження кількості несправностей в ланцюзі і подовження терміну експлуатації деталей, а також оперативний перезапуск системи.

Амортизатор

Стабільна робота стругової установки збільшує загальний період експлуатації і зменшує рівень зносу струга.

Переваги стругової установки Cat RHH800 1
Переваги стругової установки Cat RHH800 2

Поетапна обробка струговою установкою

Завдяки дистанційному керуванню вдається досягти максимальної безпеки та ефективності при створенні вугільних пластів низького залягання. Забійний конвеєр, стругова система і механізоване кріплення може бути розміщене в необхідному місці, з урахуванням таких факторів, як світловини, стан покрівлі, несправності та інше. Система гарантує самостійне регулювання при надмірному або недостатньому штовханні і при цьому зберігає лінію забою прямою незалежносто від умов навколишнього середовища. Механізовані стругові системи Cat відкривають доступ до розширених запасів вугілля низького залягання, за рахунок чого вдається збільшити відсоток частки вироблення запасів.

Пласти невеликої потужності

Дозволяють утримувати ланцюг стругової установки, що гарантує легкий доступ для проведення ТО. В процесі функціонування опорна плита переміщається над землею під лінійними рештаками. За рахунок спеціальної очисної кромки вдається змітати вугілля з нижньої частини забійного конвеєра назад в область руху стругової установки. Лита напрямна стругової установки приварюється до забійного конвеєру з боку виробленої породи забою.

Інноваційна конвеєрна технологія для підземних гірських робіт

Лінійні рештаки PF утворюють потужну базу конвеєрної системи. Завдяки революційній конвеєрній системі і надміцній конструкції вдалося пройти розширені випробування.

Електронне керування механізованими кріпленнями

Можливі два варіанти: елемент керування в кожній секції або один елемент на три секції, якщо необхідна менша кількість функцій секцій. Блок візуалізації не тільки забезпечує контроль процесу, але також дає наочне уявлення про маніпуляції на графічному дисплеї. Це ціла мережа, яка включає в себе весь забій і забезпечує віддалене обслуговування складових частин секції, а також дозволяє записувати і передавати інформацію на поверхню.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин