Про компанію

Поради як ефективно керувати парком своєї техніки з Zeppelin Smart Solutions

Поради як ефективно керувати парком своєї техніки з Zeppelin Smart Solutions

Отримувати вчасно точні відомості про локації, експлуатації та стан вашої техніки – значить забезпечити продуктивність роботи і загальних операційних витрат. Zeppelin Smart Solutions гарантує надання необхідних даних в потрібний момент.

Швидке отримання даних про парк техніки

Zeppelin Smart Solutions надає зручний і гнучкий віддалений контроль, відстеження об'єктів, управління обслуговуванням тощо. Інноваційні системи гарантують безперебійну роботу незалежно від умов.

Архітектура відкритого типу дозволяє переглядати відомості змішаного парку техніки за допомогою зручного інтерфейсу. Отримані відомості можуть без проблем передаватися в інше комерційне програмне забезпечення, спрощуючи процес початкового збору даних і їх повторне використання в різних додатках.

Зменшення ціни та експлуатаційних витрат

Zeppelin Smart Solutions надає дані, що забезпечують розподіл техніки по найнеобхіднішим зонам, роблячи його експлуатацію максимально результативною. Крім того, ви зможете без проблем виставити межі робочої зони та налаштувати межі робочої системи безпеки з метою убезпечення небажаного застосування техніки.

Гнучкі та доступні плани обслуговування забезпечують можливість настроювання можливостей вашого парку згідно з вашими запитами.

Вдосконалений інтерфейс

Повністю оновлена та вдосконалена система Zeppelin Smart Solutions забезпечує можливість користуватися всіма плюсами мобільних мереж, збільшуючи область покриття та робочого місця системи.

Дана система – це сучасні можливості, які доступні завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу, що спрощує відстеження відомостей по всьому парку обладнання і надає детальну інформацію щодо конкретних об'єктів.

6 способів зниження витрат на утримання техніки

Застосування відомостей, що генеруються технікою, дозволяє економити ваші фінанси і підтримувати обладнання в ідеальному стані, виключаючи позапланові простої. Нижче наведені 6 методів, що дозволяють забезпечити допомогу в управлінні обладнанням і знизити витрати.

1. Ведення обліку. Автоматичний збір відомостей історії машини, експлуатаційного періоду складових і витрат. Такі записи дозволяють виявити високі витрати або визначити проблемні області, відстежити технологічний процес і підняти ціну машини при перепродажі.

2. Навчання оператора. Практичні принципи застосування істотно впливають на експлуатаційні значення і знос деталей. Відстежуйте щоденну роботу оператора дистанційно. Визначайте можливості для зростання і похвали за добре виконану роботу.

3. Аналіз проб робочої рідини S.O.S. Систематично відбирайте проби рідин. Звертайтеся до Цеппелін Україна з метою проведення аналізу напрацювання, після чого оперативно прийміть заходи, спираючись на результати і поради фахівця з моніторингу стану техніки.

4. Своєчасне ремонтування до виникнення технічних неполадок. Застосовуйте дані обладнання та електронні сигнали для своєчасного виявлення проблеми. Оперативно складіть графік ремонту з метою виключення поломок і зменшення витрат на ремонтування.

5. Профілактичне технічне обслуговування. Користуйтеся привілеями електронних сигналів для регламентації і здійснення всіх регламентованних дій по ТО і ремонтуванню.

6. Технічні інспекції. Ми надаємо перевірки на наявність диму, погіршення експлуатаційних значень, користуючись програмою моніторингу відомостей.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин