Про компанію

Розширено модельний ряд телескопічних навантажувачів виробництва Caterpillar

Розширено модельний ряд телескопічних навантажувачів виробництва Caterpillar
Прес-служба компанії Caterpillar анонсувала початок виробництва нових навантажувачів, які розширять модельний ряд телехендлерів виробництва Cat. Мова йде про моделі TH414C GC і TH417C GC, що представляють собою модернізовані версії телескопічних навантажувачів JLG3614RS і JLG4017RS, спроектованих і запущених у виробництво компанією JLG навесні нинішнього року. Як і випуск «прототипів», виробництво нових моделей в рамках спільного альянсу CAT-JLG буде здійснюватися компанією JLG. Варто відзначити, що нові моделі навантажувачів орієнтовані в бік ринку орендованої спеціалізованої будівельної техніки. Про це свідчить збільшений інтервал міжсервісного обслуговування, конструктивні зміни, спрямовані на спрощення технічного обслуговування.



Обидві моделі є близькими за своїми техніко-експлуатаційними показниками. Більш легкий телескопічний навантажувач Cat TH414C GC характеризується експлуатаційною масою 3,6 тонни при максимальному вильоту стріли 13,85 м, у той час як модель Cat TH417C GC відрізняється 17-ти метрової стрілою при масі машини 4 тонни.

Найбільш істотна відмінність нових навантажувачів від моделей JLG, що послужили базовими прототипами, полягає у використанні різних двигунів. Встановлені на обладнанні JLG, 3,3-літровий турбодизель двигун Cummins в нових телехендлерах від Caterpillar буде замінено на двигуни TCD від Deutz з робочим об'ємом 3,6 літрів.

Решта конструктивних змін та особливостей нових моделей пов'язані з їх орієнтуванням на ринок орендованої спецтехніки і спрямовані на максимальне спрощення процедури технічного обслуговування. Зокрема, максимально спрощений доступ до змінних фільтруючих елементів, а каталітичний нейтралізатор має реалізацію, що не потребує обслуговування. Раніше приховані гідроциліндри тепер розташовані зовні і відрізняються зручним доступом. Використання покриттів, що легко миються і якісних матеріалів в конструкції кабіни оператора, дозволяють підтримувати її в ідеальному стані протягом тривалого терміну експлуатації.

Також виробник звертає увагу на вдосконалену конструкцію пристрою для швидкої зміни навісних знарядь і на підвищення параметрів безпеки. Так серед заходів щодо захисту нових телехендлеров від крадіжки, присутній додаткових код, без введення якого робота обладнання неможлива.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Телескопічні навантажувачі.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин