Про компанію

Найбільше разове замовлення в історії концерну!

Найбільше разове замовлення в історії концерну!

Це величезний успіх: адже йдеться про найбільший разовий контракт в історії концерну «Цеппелін». Ми вітаємо колег зі стратегічної бізнес-одиниці Будівельна техніка СНД у Вірменії з цією грандіозною перемогою. Концерн «Цеппелін» поставить компанії Lydian International та її дочірньому підприємству Lydian Armenia гірничодобувне обладнання на значну суму: 65 мільйонів доларів США. У проекті золотодобувної шахти «Амулсар» в 170 кілометрах на південь від столиці Вірменії - Єревана буде використовуватися техніка Caterpillar, в тому числі 19 кар'єрних самоскидів Cat® 789D та 2 гідравлічних гірничодобувних екскаватора типу Cat® 6040 FS.

  

«Мова йде про найбільше разове замовлення в історії нашої компанії. Воно стане важливим кроком у зміцненні позицій «Цеппелін» і Caterpillar на ринку Вірменії. Багато в чому цей успіх став заслугою нашого фінансового директора Крістіана Думмлера і його команди фінансистів з керуючого холдингу і стратегічної бізнес-одиниці Будівельна техніка СНД. Спільно з нашим партнером Caterpillar та Caterpillar Financial Services вони розробили правильну фінансову стратегію для цього проекту», - заявляє заступник голови правління Zeppelin GmbH Міхаель Хайдеманн.

На об'єкті «Амулсар» в наступні шість років належить створити необхідну інфраструктуру для видобутку золота: побудувати об'єкти дорожньої мережі, адміністративні будівлі і майстерні, встановити стрічковий конвеєр довжиною 6 км. Компанія Lydian International має намір вкласти в освоєння і експлуатацію золотодобувного підприємства «Амулсар» близько 370 мільйонів доларів США. Підприємство почне видобуток золота в другому кварталі 2018 року.

Детальну інформацію про техніку для видобутку копалин ви знайдете в розділі «Гірська і кар'єрна техніка».

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин