Про компанію

Системи для забезпечення комфорту оператора в котку Cat® CB7

Системи для забезпечення комфорту оператора в котку Cat® CB7

Cat® CB7 – це семитонний каток зі здвоєними вальцями шириною 1500 мм. Він відмінно підходить для ущільнення асфальтобетонних сумішей та інших сипучих компонентів.

Двигун

Двигун Cat® C4.4 характеризується потужністю 82 кВт (111,5 к.с.) і відповідає нормативам на викиди токсичних компонентів, еквівалентних нормативам Агентства з охорони навколишнього середовища США Tier 3, Stage IIIA ЄС, Stage III Китаю і MAR-1 Бразилії. Оптимальна продуктивність досягається електронним блоком управління (ЕБУ) за рахунок точної синхронізації впорскування і подачі пального. Завдяки ЕБУ вдається прийти до розширеного функціоналу пошуку та усунення поломок, а також можливості діагностики за допомогою програми Electronic Technician (Cat® ET).

Високопродуктивна система охолодження

Система охолодження з великим об'ємом забезпечує збереження і підтримання низьких робочих температур навіть в складних умовах експлуатації. Потужними вентиляторами теплий повітряний потік направляється від оператора для досягнення більш комфортної робочої обстановки.

Температурні датчики

Подвійні інфрачервоні датчики, які встановлені у фронтальній і задній частинах, збирають дані в режимі онлайн і повідомляють оператора, коли необхідно приступити до прокатки, а коли слід її завершити. Ця система виключає виникнення слабших частин на області, що ущільнюється, які нерідко з'являються при температурному режимі 104-110°C.

Лічильник проходів

Завдяки лічильнику числа проходів вдається досягти необхідної щільності покриття і збільшити продуктивність катка. Системою записуються і відслідковуються дані про проходження для подальшого відображення покриття. Крім того, вона дозволяє оператору оптимізувати перекриття вальця, значно полегшує роботу в нічний час доби, виключає необхідність виконання роботи навмання і виключає можливість незавершених проходів.

Системи для забезпечення комфорту оператора в котку Cat® CB7 1
Системи для забезпечення комфорту оператора в котку Cat® CB7 2

Складання схеми температур

За допомогою складання схем вдається отримати візуальні відомості про температурний режим асфальту для підтримки оптимального діапазону. Температура записується і відстежується з метою подальшого аналізу діапазону.

5-амплітудна система вібрації

Система являє собою нагрівач високого рівня потужності, за допомогою якого вдається ущільнювати товсті шари і проблематичні в обробці суміші. Вона функціонує з однією частотою і 5-ма амплітудами, які легко налаштовуються з метою відповідності робочим нормативам.

Двохамплітудна, двохчастотна вібраційна система

Дана вібраційна система може налаштовуватися відповідно до шару, який ущільнюється. При легких маніпуляціях з метою автоматичного налаштування амплітуди і швидкості використовують один перемикач.

Експлуатаційні властивості

Вібраційні системи характеризуються різними функціями, які дозволяють точно налаштувати продуктивність при взаємодії з товстими шарами. Опція автоматичного регулювання швидкості дозволяє виключити надмірне ущільнення і збільшує його рівномірність.

Комфортний робоче простір

Інструменти управління машиною і РК-дисплей вбудовані в крісло, яке може повертатися і пересуватися з оператором. Робоча зона може бути з вінілового оббивного матеріалу для відкритих платформ або тканинного – для кабін. Обидві версії можуть бути оснащені підігрівачем. Крім того, передбачено крісло «делюкс», оснащене високою спинкою і пневматичним підвісним механізмом. Серед інших засобів комфорту – підлоговий килимок для поглинання вібрації, роз'єм електричного живлення 12 В, широкий ремінь безпеки, а також підстаканники.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин