Про компанію

Системи механізованих кріплень CAT

Системи механізованих кріплень CAT

Пласти з великими кутами падіння є різним по потужності, можуть мати нестабільну покрівлю та габаритні плити пісковику або м'які ґрунти. Все перераховане свідчить про необхідність високої адаптацію до особливих вимог. Автоматизовані кріплення Cat відомі у всьому світі високою якістю і безпекою в найбільш складних експлуатаційних умовах.

Автоматизовані 2-х метрові кріплення

Кріплення два метри шириною мають особливі плюси в порівнянні з простими огороджувальними конструкціями. Використання секції два метри шириною передбачає менше витрат і робіт з технічного обслуговування. Це також вимагає значно меншого числа складових, які можуть дати збій. Зниження числа огорож дає можливість полегшити здійснення установки і транспортування обладнання в довгих забоях.

Передові рішення

На початку 70-х важкі умови видобутку в німецьких вугільних шахтах виявили потребу дослідних і конструкторських маніпуляцій в сфері механізованих кріплень. Пласти різних типів потужностей і кутів падіння, слабка покрівля та покрівля з потужних піщаних пластів привели до високого рівня персоналізації підходу до кожного випадку.

Дана практика широко поширилася по світу і була використана в усіх сферах видобутку корисних копалин. Вона забезпечила клієнтам передові рішення, які використовуються з метою максимального керування станом покрівлі та ґрунту в довгих забоях. Це призвело не тільки до усунення простоїв за рахунок контролю порід покрівлі і ґрунту пласта, але також і спростило застосування автоматики в системах в незалежності від геологічних умов.

Системи механізованих кріплень CAT 1
Системи механізованих кріплень CAT 2

Повний спектр

Доступний повний спектр автоматизованих систем для потужності пласта від 550 до 7500 мм, несуча здатність яких перевищує 1750 тон. Вони поєднали в собі неперевершену якість і передові рішення, гарантуючи максимальну продуктивність і експлуатаційну адаптацію системи, тривалий експлуатаційний період і мінімально можливу ціну володіння.

Системи управління: інноваційна автоматизація робіт в забоях

Caterpillar виготовляє повний спектр систем регулювання кріпленням, починаючи з ручних гідравлічних інструментів керування і закінчуючи системами електронного керування PMC-R, призначеними для автоматизації робочого процесу в забоях і контролю техніки. Електрогідравлічна система керування Cat PMC-R для довгих вибоїв є передовим рішенням для автоматизації роботи, яке гарантує моніторинг і віддалену діагностику для всієї техніки в забоях. Всі дані можуть передаватися на поверхню в режимі реального часу, максимально підвищуючи рівень продуктивності.

Переваги системи керування:

  • плавність керування;
  • легкість і ергономічність застосування;
  • простота обслуговування;
  • надійність і безпека.

Опори і циліндри

Опори і циліндри забезпечують тривалий експлуатаційний період навіть в самих проблемних експлуатаційних умовах.

Доступні двох- і трьох- ступінчасті. Підбір матеріалів та конструкцій гарантує максимально тривалий термін служби. Гальванізація забезпечує роботу навіть в самих агресивних умовах.

Caterpillar має колосальний досвід створення кріплення для специфічних умов експлуатації, які передбачують видобуток вугільних корисних копалин.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин