Про компанію

Стругова установка Cat® підвищує енергонезалежність України

Стругова установка Cat® підвищує енергонезалежність України

У червні трудовий колектив шахти «Степова» в ДТЕК ШУ Першотравенське добув перший мільйон тонн енергетичного вугілля з початку року. Це високий результат для підприємства, яке веде видобуток всього двома лавами, на одній з яких експлуатується струговий механізований комплекс Cat®.

Струговий комплекс Cat®, дозволяє здійснювати виїмку вугілля в автоматичному режимі, без присутності людей в забої, що з одного боку підвищує безпеку праці, з іншого - дозволяє прискорити процес видобутку.

Починаючи з 2009 року, після впровадження комплексу в експлуатацію, до сьогоднішнього дня продовжують встановлюватися все нові рекорди з видобутку вугілля.

   

Так, наприклад, в березні 2017, серед ділянок всіх вугільних підприємств ДТЕК Павлоградвугілля колектив ділянки з видобутку вугілля №4 ШУ Першотравенське (стругова лава), досяг найбільшого рівня видобутку, яка склала понад 108 тис. тонн «чорного золота».

Середній результат по видобутку вугілля в даній шахті на той момент складав - 2500 т/добу, при середньому показнику по об'єднанню - 1849 т/добу.

Струговий комплекс Cat® - це єдиний в Україні струговий комплекс виготовлений в Німеччині спеціально для шахти «Степова». Технічні досягнення Cat® ще раз підтвердили ефективність стругових установок в якості пріоритетного способу розробки довгими вибоями малопотужних пластів.

Стругові установки Cat® мають унікальні особливості, що недоступні у інших виробників, і забезпечують меншу вартість експлуатації в порівнянні з вартістю експлуатації очисного комбайна при розробці пластів середньої і малої потужності. Надійність, висока продуктивність і здатність виробляти виїмку вугілля без присічки бічних порід роблять їх ідеальним вибором для розробки зазначених типів пластів довгими забоями.

Детальніше про Стругові установки Cat® в розділі http://www.zeppelin.ua/ua/products/plows/

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин