Про компанію

Відмінні риси бурових станків CAT MD6200

Відмінні риси бурових станків CAT MD6200

Буровий станок MD 6200 є найсильнішим бурильним агрегатом, який застосовується для вибухового буріння. Він призначений і для буріння під від’ємним кутом, що актуально при копанні кар'єрів, в тому числі й буріння похилого типу.

MD 6200 відрізняється зручністю транспортування. Даний малогабаритний і повороткий верстат має ряд опцій, які забезпечують легке та оперативне переміщення від однієї свердловини до іншої, з одного робочого ділянки на іншу, що дозволяє миттєво почати роботу без втрати часу. Компактні габарити і щогла під від’ємним кутом, забезпечують можливість миттєвої установки в необхідній позиції, дозволяють оперативно пересуватися між свердловинами і швидко виконувати вибухове буріння. Ходова Cat 336 демонструє найкращі в своєму роді показники зчеплення і зусилля тяги, завдяки чому можна оперативно і легко переміщати верстат по шахті навіть в найбільш складних експлуатаційних умовах.

Більш того, MD 6200 можна переміщати на іншу робочу область, просто під'їхавши на вантажну платформу.

Відмінні риси бурових станків CAT MD6200 1
Відмінні риси бурових станків CAT MD6200 2

MD 6200 обладнаний двигуном C18. Його потужність ідеально підходить компресору та гідравліці даної машини, завдяки чому верстат більш продуктивно витрачає пальне. Обидва варіанти компресора забезпечують підтримку змінного регулювання обсягу повітря, що подається, завдяки чому можна підібрати продуктивність згідно з конкретними завданням та обладнанням. Крім того, дана модернізація зменшує рівень тиску в режимі холостого ходу, що скорочує витрату пального.

Механізм управління буровим станком MD 6200 заснований на сучасних і надійних технологічних рішеннях Cat. Встановлені захисні та блокувальні опції гарантують надійність оператору і виключають ймовірні збоїв чи нецільову експлуатацію.

Програма Cat Electronic Technician забезпечує максимально оперативний і легкий пошук з усуненням неполадок. Надалі платформа забезпечує інтеграцію цілого ряду автономних рішень.

Станок забезпечує підтримку ряду допоміжних технологічних рішень, які роблять його ще більш продуктивним. Технології моніторингу стану та ефективності MD6200 дозволяють досягти максимуму, а опція контролю глибини буріння забезпечує пророблення свердловини оптимальної глибини, звільняючи вас від потреби проробляти роботу при виникненні помилки.

Буровий станок може застосовуватися спільно з технологічними рішеннями Cat Terrain і Cat Command, завдяки чому вдається створити виняткову автономну бурову установку.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин