Про компанію

Які головні переваги 9- та 11-колісних пневматичних котків Cat® CW16

Які головні переваги 9- та 11-колісних пневматичних котків Cat® CW16

Пневматичний каток CW16 з гумовими шинами використовується в якості ущільнювача сипучих матеріалів і всіх різновидів асфальтових сумішей. Він поставляється в традиційній комплектації з дев'ятьма колесами з шириною ущільнення 1754 мм або опціонально з одинадцятьма колесами з шириною ущільнення 2132 мм. Коток CW16 підходить для зведення автомагістралей, міських вулиць, сільських доріг, допоміжних смуг руху, промислових об'єктів, естакад та інших територій середньої площі.

З урахуванням того, який саме баласт застосовується (резервуар для води, бак з піском, сталева плита або їх комбінація) робоча вага CW16 коливається від 5200 кг для базової версії до 15000 кг для максимальної комплектації дев’ятиколісної моделі або 14 900 для одинадцятиколісної версії. Робоча вага може змінюватися відповідно до експлуатаційних умов. Колісні навантаження можуть коливатися в рамках від 580 до 1670 кг для 9-колісної версії і від 480 до 1350 кг ля 11-колісної версії.

Передні колеса з незалежним типом підвіски забезпечують надійне ущільнення зазорів в м'яких продуктах по всій ширині машини. 11-колісна версія відрізняється особливою ефективністю при вдавлюванні кам'яної суміші в поверхню. Зазор між шинами в 32 мм гарантує якісне ущільнення по всій поверхні. Кожне колесо має саморегулюючі скребки, а система подачі води забезпечує видалення ущільнених частинок продукту з поверхні коліс. Килимки, виконані з кокосового волокна, забезпечують збереження вологості шин, а спеціальні фартухи – надійний захист колеса від перегріву.

На CW16 поруч з кожним колесом є спеціальні форсунки для подачі води під тиском. Водопровід також оснащений спеціальним насосом, потрійною системою фільтрації та переривчастим режимом роботи. За рахунок своєї особливої конфігурації потрійна система фільтрації (фільтри на вході), водяний насос і форсунки надійно захищені від засмічення. Продуктивність CW16 також збільшується за рахунок регульованого переривчастого режиму розпилення, що забезпечує економію води та знижує число наповнень.

Які головні переваги 9- та 11-колісних пневматичних котків Cat® CW16 1
Які головні переваги 9- та 11-колісних пневматичних котків Cat® CW16 2

CW16 може бути оснащений одним з двох варіантів двигунів, які відповідають регіональним стандартам викидів шкідливих речовин. Двигун Cat C3.4B ACERT ™ відповідає стандарту Tier 4 Final Агентства з охорони навколишнього середовища євро стандарту Stage IV, а двигун Cat C4.4 повністю відповідає вимогам Tier 3 Агентства з охорони навколишнього середовища США євро стандарту Stage 3 китайського стандарту NR III. Режим економ і унікальна авто система регулювання швидкості значно знижує шум двигуна та підвищує економію пального та плавність перемикання передач. Обидва двигуни розвивають номінальну потужність 75 кВт (101,9 к.с.).

Гідростатична ходова частина CW16 з ЕБУ управлінням призначена для досягнення відмінної маневреності на будмайданчику та забезпечує швидкість до 19 км/год. Шасі автоматично перемикається між діапазонами швидкостей та має функцію руху накатом, за допомогою якої забезпечується економія пального. Різновиди шин: 12-шарові з радіальним розміщенням корду (7,5 × 15) або 14-шарові з діагональним розміщенням (7,5 × 15).

CW16 забезпечує оператору ідеальну видимість. Цьому сприяє унікальна панель управління та поворотне крісло стандартного типу. Рідкокристалічний дисплей і кнопки управління також створюють комфортну й зручну робочу обстановку. Додатково за бажанням може бути встановлена система ROPS і козирок від сонця.

Стандартний інтервал заміни моторного мастила в 500 годин допомагає знизити витрати на ТО, а також загальні експлуатаційні витрати. Високопродуктивна система гідравліки та охолодження двигуна пневмоколісного котка забезпечують збереження температур всіх складових при будь-яких умовах навколишнього середовища (навіть в спеку). Це в свою чергу збільшує експлуатаційний період таких важливих складових, як гідравлічні насоси та двигуни.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин