Про компанію

Ювілей компанії Цеппелін Україна

Ювілей компанії Цеппелін Україна


ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» - частина групи компаній Zeppelin, офіційний і ексклюзивний дилер американської компанії спецтехніки Caterpillar. У портфелі компанії більше 15 найменувань світових брендів - виробників високоякісної техніки для будівельної, дорожньої, гірничої, кар'єрної і аграрної галузей.

В цьому році компанія Цеппелін Україна відзначає своє 20-річчя. За час діяльності компанії на території України сталося чимало значущих подій. Що таке Цеппелін Україна сьогодні? Це понад 400 співробітників, 650 моделей техніки, 80 000 видів запасних запчастин на 22 складах. Компанія працює в багатьох містах України, в тому числі в Одесі, Харкові, Львові, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці, Кропивницькому та інших. У 2013 році був відкритий Центр з відновлення компонентів світового класу (Component Rebuild Center). Цей проект - унікальний для України. По суті, Центр - це міні-завод Caterpillar, який не просто ремонтує агрегати, а повністю відновлює їх. Підприємств такого рівня налічується всього понад два десятки у всьому світі.

    

19 вересня в НСК «Олімпійський» відбувся урочистий захід з нагоди дня народження компанії. На нашому спільному святі були присутні високопоставлені гості, наші партнери та клієнти - керівники провідних компаній будівельної, гірничої, аграрної та інших галузей, ТОП менеджмент компаній Zeppelin, Caterpillar, AGCO.

Ювілей компанії Цеппелін Україна пройшов на найвищому рівні. Офіційна частина і банкет, презентація техніки, історія розвитку компанії, екскурсії по національному спортивному комплексу «Олімпійський», подарунки, фотосесії - далеко не весь перелік урочистих заходів. Не забуваючи про німецьке коріння компанії, гостей запрошували до фуршету в стилі Октоберфест.  

    

Родзинками свята стала техніка Limited Edition. Екскаватор-навантажувачі Caterpillar 432F2 і трактор Fendt 936 Vario G3 в комплектації Profi + були представлені в ексклюзивному виконанні спеціально до двадцятиріччя Цеппелін Україна.

Машини Cat® були пофарбовані в корпоративний колір компанії Zeppelin на заводі Caterpillar, а також обладнані сидіннями Deluxe підвищеної комфортності (підігрів, поліпшена пневмопідвіска) зі спеціальними ювілейними чохлами. Такі витончені, стильні екскаватор-навантажувачі існують всього в двох екземплярах! Трактор Fendt 936 Vario також виконаний в ексклюзивному чорному кольорі Black Beauty.

     

Компанія Цеппелін Україна завжди пропонує більше, ніж техніку, запасні частини і сервіс. Поставляючи передові технології, ми пропонуємо комплексні рішення для бізнесу і сприяємо зростанню Вашої ефективності.

20 років успіху «Цеппелін Україна» - це загальний результат нашої з вами роботи, наша спільна перемога! Ви - наша сила, без Вас не було б нас!

    

     

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин