Про компанію

Цеппелін Україна взяла участь у виставці-демонстрації «HD Технополігон»

Цеппелін Україна взяла участь у виставці-демонстрації «HD Технополігон»

Яке воно сучасне дорожнє будівництво? Усі учасники міжнародної виставки-демонстрації важкої техніки та обладнання «HD Технополігон» мали змогу побачити це на власні очі!

Виставка пройшла 18-20 травня у новому та незвичному динамічному форматі. Вперше в Україні під час виставки «HD Технополігон» будувалася справжня сучасна дорога на території ВЦ «КиївЕкспоПлаза»!

Відвідувачі в режимі реального часу спостерігали за сучасними технологічними процесами будівництва дороги. Під час будівництва були проведені майстер-класи по техніці, сучасним матеріалам та технологіям!

Компанія "Цеппелін Україна" представила на своєму стенді техніку для будівельних і дорожніх робіт: екскаватор-навантажувач САТ 428, міні-навантажувач САТ 246D, коток САТ СВ22В і коток SEM 512, а екскаватор САТ M316D і асфальтовий коток САТ СВ24В відвідувачі змогли побачити в роботі!

Цеппелін Україна взяла участь у виставці-демонстрації «HD Технополігон» 1
Цеппелін Україна взяла участь у виставці-демонстрації «HD Технополігон» 2

Також була представлена технологія Trimble® для дорожнього будівництва і земляних робіт, а кваліфіковані спеціалісти надавали консультації по техніці, сервісному обслуговуванню та відновленню компонентів! Такий незвичайний формат виставки «HD Технополігон», став для нас цікавим та корисним досвідом!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин