Про компанію

Нове покоління міні-екскаваторів Cat® – моделі вагою 1 – 2 тони

Нове покоління міні-екскаваторів Cat® - моделі вагою 1 - 2 тони

Ці машини дивовижно практичні в обмежених умовах. Є вибір серед п'яти моделей: 301.5 / 301.6, 301.7 CR, 301.8, 302 CR. У міні-екскаваторах Cat® вперше в галузі реалізовано унікальні функції, яка вам сподобалася.

Економія часу і грошей

Загальна вартість володіння набагато нижче, ніж у попередніх моделей; економія досягає 15%. Кабіна (або відкрита кабіна-навіс) легко відкидається нагору, що спрощує, прискорює і здешевлює техобслуговування.

Моделі масою 1-2 т оснащуються наступним обладнанням:

  • керування поворотом для зручної роботи оператора;
  • РК-дисплей, опційна аудіосистема з Bluetooth®;
  • кондиціонер в кабіні (опція на замовлення);
  • круїз-контроль для зниження втоми оператора.

Просте джойстикового керування ходовою частиною і система круїз-контролю полегшують пересування і точне маневрування. А для запуску двигуна вам досить натиснути кнопку, маючи при собі Bluetooth®-ключ від машини (опція на замовлення).

Міні-екскаватори нового покоління відрізняються низькою вартістю володіння і кращими умовами праці операторів. Це вигідні інвестиції. Ви зможете економити час і гроші - і на плановому обслуговуванні, і на ремонтах, і на пальному. Сталеві конструкції довговічні, а запчастини доступні в усьому світі 24/7.

Багатофункціональні і універсальні, нові міні-екскаватори Cat® є кращими у своєму класі по продуктивності і характеристикам. Оператори можуть налаштовувати реакцію гідроприводів на джойстики, оптимальну для кожної виконуваної роботи. Приріст продуктивності досягає 20% при одночасному підвищенні паливної економічності.

Простий доступ до обслуговуваних вузлів машин полегшує і прискорює ремонтно-сервісні роботи. Завдяки збільшеним міжсервісним інтервалам, машини менше простоюють і довше використовуються на робочих майданчиках.

Нове покоління міні-екскаваторів Cat® - моделі вагою 1 - 2 тони 1
Нове покоління міні-екскаваторів Cat® - моделі вагою 1 - 2 тони 2

Керування джойстиком

Система джойстикового управління поворотом - це можливість щодня працювати з комфортом, майже не втомлюючись.

Потужність у ваших руках

Простим натисненням кнопки можна переключитися з традиційного важеля педального управління на джойстикове, яке набагато зручніше для складних переміщень по робочому майданчику. На кріслі оператора є два джойстика. Лівий - для управління рухом, як на міні-навантажувачах. Правий - для управління стрілою, держаком, ковшем і відвалом.

Кондиціонер у кабіні

Працюйте із задоволенням навіть в спекотні літні дні, насолоджуючись чистим і прохолодним повітрям з кондиціонером (опція на замовлення).

З РК-дисплея можна керувати кондиціонером і обігрівачем, вибираючи відповідну температуру. Герметична кабіна з підвищеним тиском повітря запобігає проникненню пилу зовні і утримує охолоджене повітря.

Круїз контроль

Пересувайтесь з комфортом, включивши круїз-контроль (режим руху машини з постійною швидкістю).

Працюйте із задоволенням

Для включення круїз-контролю натисніть перемикач під джойстиком. Цей режим зручний для руху по великим вільним майданчикам. Вам не доведеться постійно нахилятися до важелів, і до вечора не буде боліти спина.

Повний контроль

Регулюйте параметри міні-екскаватора на РК-дисплеї відповідайте на дзвінки і керуйте аудіосистемою в єдиному інтерфейсі.

Виберіть на дисплеї швидкість реакції гідравліки, зручну для виконуваної роботи. Натисніть кнопку, щоб відповісти на дзвінок по гучному зв'язку. Встановіть комфортну температуру в кабіні. За допомогою інтерфейсу Bluetooth® (опція на замовлення) слухайте радіо або музику зі свого смартфона.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин