Про компанію

Огляд інновацій в модулі Cat® MineStar Terrain

Огляд інновацій в модулі Cat® MineStar Terrain

Модуль Terrain оснащений інноваційними технологіями GNSS, завдяки яким оператори точно та продуктивно працюють за допомогою встановленого офісного ПЗ. Дане ПЗ забезпечує віддалений моніторинг і дозволяє приймати правильні рішення. Модуль Terrain збільшує ефективність та надійність. Крім того, він дозволяє знизити питомі витрати на тонну продукту, що транспортується.

Модуль для профілювання

Модуль профілізації збільшує продуктивність і зменшує витрати на профілювання – від високопродуктивних бульдозерних маніпуляцій до меліорації. Після модернізації машини D10T2 і D11T доступні з системами управління відвалом, з'єднаними з системою управління машиною. Завдяки автоматизації процесу переміщення відвалу всі оператори, як досвідчені, так і новачки, переміщують продукт швидше та якісніше з мінімальною витратою пального та мінімальним числом проходів.

Остання версія модуля профілювання Terrain має опцію, яка дозволяє контролювати стан техніки (функціональне або пасивне), фіксує час пасивного стану та надає оператору сигнали нагадування про необхідність вибору певного коду затримки. Дані відображаються на екранах системи керування гірничими роботами в хронологічному порядку й можуть бути застосовані для оцінки ситуації та збільшення коефіцієнта використання техніки.

Модуль для буріння

Модуль буріння Terrain контролює виконання геодезичного пошуку та дозволяє дистанційно керувати буровими роботами. Модернізація дозволяє отримувати дані про стан кожної обробленої свердловини в реальному часі з кількох станків одночасно. Оператори та офісні працівники завжди мають чітке уявлення про роботу за графіком, що значно збільшує продуктивність. Комп'ютерний тренажер для операторів – ще одна інновація. Комп'ютерне навчання, що імітує реальні умови, є надійним, результативним і економічним. Функціонал бурового модуля Terrain також був розширений завдяки двом опціям: тепер система може застосовуватися на бурових установках, призначених для буріння дренажних свердловин на ділянках вилуговування.

Модуль для завантаження і розвантаження

Модуль завантаження та розвантаження Cat® MineStar Terrain дозволяє операторам переміщати продукт з високою результативністю і точністю. Модуль надано з усіма опціями для кожної марки техніки, але остання модернізація гарантує більш глибоку інтеграцію з канатним екскаватором Cat® 7495. Модель 7495 точно відображає позицію кромки ковша та корисне навантаження в режимі онлайн, що дозволяє більш точно визначати матеріали.

Серед інших удосконалень – повністю інтегрована опція Proximity Awareness, яка інформує оператора про наближення забороненої області або іншої машини, яка порушила системні обмеження. Відомості про небезпеку виводяться на єдиний екран з інформацією про профілювання та завантаженням даних для максимальної зручності користувача. Модернізована опція Linkage Avoidance Zone забезпечує кращу в своєму роді точність сигналізації.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин