Про компанію

Огляд інноваційної системи Cat® TiltRotate для міні-навантажувачів

Огляд інноваційної системи Cat® TiltRotate для міні-навантажувачів

Cat® Tiltrotate Systems – інноваційна система для міні-навантажувачів від Caterpillar Work Tools. Моделі TRS6 і TRS8 припускають можливість обертання навісних знарядь на 360 градусів і нахил в сторону на 40 градусів. В результаті з однієї позиції машини вдається домогтися набагато більшої кількості робочих ділянок, переміщаючи навісні системи над перешкодами, під ними і біля них при виїмці ґрунту, профілюванні, сортуванні продуктів або укладанні труб. Моделі TRS істотно розширюють функціонал міні-екскаваторів.

Tiltrotate Systems обладнані двома механізмами сполучення: верхнім, який з'єднує пристрій TRS з монтажною платформою і нижнім для під'єднання різноманітного навісного обладнання. Пропонуються 4 конфігурації TRS 6. Ви можете підібрати верхнє гідравлічне пристосування для оперативної зміни навісних систем S-типу та пристроїв з кріпленням на пальцях. Крім того, можна вирішити, чи буде система обладнана встановленим грейдером. Всі варіації TRS 6 нижній пристрій – це гідравлічний механізм для оперативної зміни навісного обладнання S-типу.

Чотири варіації моделі TRS8 дозволяють підібрати пристрій для оперативної зміни навісних систем типу S для верхнього та нижнього пристроїв сполучення. Також можна вмонтувати верхній пристрій з пальцевим кріпленням і нижній вузол кріплення із захопленнями для оперативної зміни навісного обладнання. Крім того, можна прийняти рішення про обладнання системи вбудованим грейдером.

Огляд інноваційної системи Cat® TiltRotate для міні-навантажувачів 1
Огляд інноваційної системи Cat® TiltRotate для міні-навантажувачів 2
Плюси конструкції

За рахунок компактної конструкції моделей TRS6 і TRS8 міні-екскаватор зберігає високе зусилля копання, а посилений редуктор зі спеціально розробленим кільцем підшипника розподіляє робочі зусилля для зменшення навантаження на TRS і основну машину. Крім цього, мастильна система, що не вимагає технічного обслуговування, дозволяє ефективно розподілити тепло. Система обертання з великим крутним моментом забезпечує оперативне переміщення навісного обладнання в необхідну позицію, а встановлений механізм автоблокування забезпечує копання під будь-яким кутом. Єдина точка змащення на машинах TRS8 гарантує змащення всіх необхідних з'єднань.

Гідравлічний циліндр нахилу подвійної дії обладнаний спеціальними клапанами, які утримують навантаження, контролюють фіксуючий тиск і виключають пересування циліндра під навантаженням. Загартовані поршні та підшипники циліндра, а також його високоміцні та стійкі до корозії поверхні не потребують обслуговування. Монітор TRS видає оператору відомості про позицію навісного обладнання, а датчик вмикання / вимикання гарантує ефективне закріплення навісного обладнання за допомогою безпечного фіксуючого пристрою. Опція струшування ковша в машинах TRS8, яка включається за допомогою кнопки на джойстику, спрощує рівномірний розподіл продуктів.

Використання TRS системи

Система TRS 6 може встановлюватися на міні-екскаватори Cat® 306 CR. Система TRS8, в якій застосовуються системи для оперативної зміни навісних знарядь S -типу для верхнього і нижнього пристроїв сполучення призначені для моделей 307.5, 308, 308.5, 309 і 310. Ще одна модель TRS8, яка передбачає застосування пристрою сполучення з пальцевим кріпленням або вузла кріплення із захопленнями , використовується для варіантів 307.5, 308, 308.5, 309, а друга призначена для 310 моделі.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин