Про компанію

Безкоштовний тест-драйв навантажувача Cat® TH407C

Безкоштовний тест-драйв навантажувача  Cat® TH407C
  

Компанія «Цепелін Україна» надає унікальну можливість протестувати потужність, маневреність і універсальність телескопічного навантажувача Cat® TH407C. Скористайтесь нашою спецпропозицією і ви зможете абсолютно безкоштовно, в реальних умовах свого господарства оцінити переваги техніки Caterpillar!

Телескопічний навантажувач Cat® TH407C дійсно універсальний, він виконує дуже широкий спектр робіт:

  • транспортування вантажів,

  • роботи з землею і сипучими матеріалами,

  • складські роботи (навантаження / розвантаження),

  • будівельні роботи.

Така різноманітність виконуваних завдань реальна завдяки великй кількості навісних інструментів. У разі необхідності ви зможете легко замінити ківш на вила або вантажопідйомне обладнання на сільськогосподарське. Замовте тест-драйв, і переконайтеся в цьому самі!

Простоту і легкість управління навантажувачем Cat® забезпечує комфортна операторська кабіна зі зрозумілими органами управління. За допомогою ергономічного джойстика навіть недосвідчений водій зможе управляти стрілою, а зручна панель кнопок перемикання дозволить направляти машину і регулювати її швидкість без додаткових зусиль і витрат часу. Дізнатися більше про всі технічні можливості і характеристики навантажувача Cat® TH407C ви можете в розділі продукція.

Крім високої точності виконуваних робіт і першокласної якості кожної машини, є ще одна причина звернути увагу на техніку Caterpillar. Завдяки великій кількості сервісних центрів і складів запчастин по всій країні, компанія «Цеппелін Україна» здійснює швидке і професійне обслуговування, а також технічний супровід кожної моделі.

Щоб дізнатися більше про переваги телескопічного навантажувача Cat® TH407C, залиште заявку на безкоштовний тест-драйв техніки. Детальну консультацію також можна отримати за телефоном 0 800 300 350.

  
  
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин