укр

Про компанію

Політика конфіденційності

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» (далі — Цеппелін Україна) дотримується принципів конфіденційності й недоторканості інформації, отриманої від клієнтів Цеппелін Україна в рамках надання послуг.

Цеппелін Україна гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів послуг компанії (далі – Користувачі), у т.ч. при використанні офіційного сайту Цеппелін Україна, платежів та переказів за платіжними системами тощо (далі – Послуги).

Політика конфіденційності (далі – Політика) націлена на публічне інформування Користувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надається в рамках надання Послуг Цеппелін Україна.

Використовуючи Послуги Цеппелін Україна, Користувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Перед початком використання Послуг просимо ознайомитися з Політикою.

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання Послуг.

Збір персональних даних

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Неперсоніфікована інформація — інформація, яка не прив’язана до конкретного Користувача Послуг.

Персональні дані, які обробляє Цеппелін Україна, охоплюють контактні дані, які надаються Користувачами при використанні Послуг (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); яка використовується для оплати Послуг Цеппелін Україна. Інформація отримується при використанні Користувачем Послуг, у т.ч. за допомогою сайту Цеппелін Україна. Дані передаються Користувачами добровільно з метою забезпечення можливості виконання Цеппелін Україна зобов’язань за Послугами.

Використання інформації

Інформація, яку отримує Цеппелін Україна, використовується для:

  • надання Послуги або функції, яку замовив Користувач;
  • зв’язку з Користувачами з метою інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції Цеппелін Україна;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються Цеппелін Україна;
  • ефективного клієнтського обслуговування;
  • забезпечення оновлення і технічної підтримки Послуг;
  • будь-яких інших цілей в обсязі, достатньому для якісного надання Послуг.

Передача інформації третім особам

Цеппелін Україна може передавати інформацію отриману від Користувачів в рамках надання Послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.

Поширення Цеппелін Україна персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Цеппелін Україна, доступ до яких обмежується згідно з вимогами положень Політики інформаційної безпеки Цеппелін Україна.

Безпека

На веб-ресурсах Цеппелін Україна вжиті достатні заходи для захисту інформації, проте просимо прийняти до уваги, що абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

Цеппелін Україна не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Користувачем своїх персональних даних.

Інформація, що розміщена на веб-ресурсах Цеппелін Україна, охороняється діючим законодавством, яке регулює право інтелектуальної власності. Тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена, заборонена.

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).

Користувач зобов’язаний, зокрема, але не обмежуючись:

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

Якщо Користувач надає дані на офіційному сайті Цеппелін Україна від імені та в інтересах третіх осіб, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі – щодо надання від їх імені згоди на обробку персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник (батько, мати, опікун, та інші, передбачені чинним законодавством, особи).

Згода Користувача

Відповідно до Закону, Цеппелін Україна здійснює обробку персональних даних Користувачів з метою надання їм Послуг на підставі дозволу на обробку персональних даних, наданого відповідно до Закону для здійснення повноважень та для виконання правочину, стороною якого є Користувач.

Користувач може добровільно надати Цеппелін Україна згоду на обробку його персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або іншою зазначеною метою.

Надаючі дані на офіційному сайті Цеппелін Україна, Користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону, та використання персональних даних Цеппелін Україна, шляхом проставлення галочки у графі «Погоджуюсь з Політикою конфіденційності».

Файли cookie

Cookie — це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях Користувача під час відвідування сайту Цеппелін Україна. На сайті Цеппелін Україна можуть бути використані файли cookie, щоб зрозуміти, який вміст Вас цікавить, і запам’ятати Вас, якщо Ви знову завітаєте на сайт. Цеппелін Україна зберігає файли cookie, щоб забезпечити технічно бездоганне і оптимізоване надання Послуг.

Файли cookie, які можуть бути використані Цеппелін Україна, не можуть завдати шкоди пристроям Користувача. Більшість файлів cookie, які можуть бути використані Цеппелін Україна, є так званими сеансовими файлами cookie, які автоматично видаляються в кінці відвідування Користувачем веб-сайту Цеппелін Україна. Інші файли cookie залишаються на пристроях Користувача до тих пір, поки він їх не видалить. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер Користувача при наступному відвідуванні.

Додаткова інформація

Цеппелін Україна залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.

У випадку виникнення запитань щодо Політики конфіденційності, надсилайте лист на електронну пошту zeppelin@zeppelin.ua