Про компанію

Бульдозер CAT® D5 – максимальна потужність та паливна результативність

Бульдозер CAT® D5 – максимальна потужність та паливна результативність

Модель бульдозера CAT® D5 характеризується чудовими експлуатаційними властивостями і широким вибором технічних рішень, що дозволяють досягти максимальної ефективності. Повністю автоматична коробка передач гарантує підвищення ефективності пального до 16% і збільшення тягового зусилля до 13%. Спритний і відмінно керований бульдозер здатний розвинути потужність, якої достатньо для реалізації різних завдань, і має потрібну маневреність для профілювання.

Продуктивність нового покоління

D5 збільшує продуктивність попередньої версії завдяки більшій масі та зносостійкості, збільшеній точності управління і великого переліку інноваційних рішень, що дозволяє операторам виконувати величезний спектр завдань за мінімальний час.

Повністю автоматизована коробка передач забезпечує зменшення тривалості циклу, а також підвищення тягового зусилля і ефективності. Автоматична коробка передач, поліпшені алгоритми керування силовою передачею і рульове управління здатні вивести значення продуктивності на кардинально новий рівень.

Габаритне вікно в кабіні з встановленою конструкцією захисту при перекиданні ROPS сприяє поліпшенню кругової видимості. Капот з великим кутом конусності забезпечує відмінний огляд області перед машиною. Кабіна преміум-сегменту, яка встановлюється за бажанням клієнта, обладнана регульованим кріслом і різноманітними органами регулювання з можливістю налаштування, а також новим ергономічним інтерфейсом оператора з сенсорним дисплеєм 254 мм. Відомості з додаткової камери заднього бачення з чудовою якістю відображаються у видимій області на головному екрані.

Бульдозер CAT® D5 – максимальна потужність та паливна результативність 1
Бульдозер CAT® D5 – максимальна потужність та паливна результативність 2
Ергономічні технологічні рішення

D5 – це лідер у своїй сфері, який пропонує безліч простих і ергономічних технологічних рішень, що дозволяють максимально підвищити рівень окупності вкладень в техніку. Всі ці рішення націлені на те, щоб оперативно підвищити ефективність недосвідчених операторів, а також допомогти досвідченим операторам робити свою роботу з максимальною швидкістю і мінімальними зусиллями.

Індикація ухилу є традиційною опцією для всіх машин, що показують значення головного і поперечного ухилу безпосередньо на основному екрані.

ARO з технологією контролю – це функція, що дозволяє контролювати ухил, що включає в себе додаткові опції, які працюють у фоновому режимі.

  • CAT® Grade з опцією Slope Assist забезпечує підтримку заданого відвалу без GPS сигналу або допоміжної техніки. Функціонує в ручному або автоматичному режимах.
  • Встановлена на заводі функція підготовки до установки систем нівелювання ARO надає оптимальні місця для установки, кронштейни і техніку, а також полегшує установку системи контролю ухилу будь-якого виробника.
  • Екран завантаження відвалу показує значення тяги і оптимального завантаження на відвал в режимі реального часу для оптимізації завантаження відвалу.
  • Опція регулювання відвалом з легкістю обробляє подані оператором команди регулювання відвалом для забезпечення ідеально рівного покриття
  • Регулювання тяги автоматом знижує рівень пробуксовки гусениці, знижуючи час функціонування, роботи і передчасний вихід з ладу.
  • Опція AutoCarry дозволяє автоматизувати обсяг відвалу, забезпечуючи регулярне навантаження на відвал і знижуючи пробуксовку гусениці.

Опціонально доступна система CAT® Grade 3D. GPS система автоматизує переміщення відвалу як при точній профілізації, так при високоефективних бульдозерних маніпуляціях, знижуючи рівень ручного регулювання з боку оператора до 80%. З метою кращого захисту невеликі антени встановлені в дах кабіни бульдозера, а приймачі GPS знаходяться всередині, залишаючись таким способом під захистом закритих дверних конструкцій. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс Grade на моніторі 254 мм працює як мобільний пристрій, що забезпечує легке засвоєння операторами.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин