Про компанію

Бульдозер Cat D9 GC – надійна система та якісне виконання роботи

Бульдозер Cat D9 GC – надійна система та якісне виконання роботи

Бульдозер Cat D9 GC показує найкращі у своєму роді витрати на утримання та експлуатацію, а також надійність та простоту застосування та обслуговування. Машина, створена на рамі моделі Cat D9, продовжує традиції лінійки за рахунок своєї дивовижної надійності. Рама, силова передача та ключові складові були зроблені з урахуванням можливості відновлення економічного застосування бульдозера.

Пристрій для окремих застосувань і кілька навісних знарядь дозволяють бульдозерам вирішувати різні проблеми в гірничодобувній сфері, будівництві та на виробництві. Наприклад, робити розвал, розпушування розкривних порід, обслуговування майданчиків, підтримання парків та багато іншого. Передбачені спеціальні конфігурації для пустель та сталеливарних виробництв.

Бульдозер D9 GC здатен замінити D9R та обладнується якісним двигуном Cat 340 8C, що виробляє 308 кВт потужності. На даний момент паливний та мастильний фільтри мають більш тривалий експлуатаційний період. На ньому вмонтований якісний мастильний фільтр для зменшення витрат на ТО та модернізований надійний механізм натягу приводного ременя навісних пристроїв, таких як генератор та компресор кондиціонера. Силова передача Cat D9 GC передбачає триступінчасту планетарну трансмісію Cat і роздільник моменту, що крутить, що дозволяє передавати велику силу на ґрунт і економити пальне.

Підвищене зусилля тяги полегшує зарізання відвалу в специфічний ґрунт, а піднесене провідне колесо та підвіска надійно захищають бортовий редуктор від ударних впливів, що значно збільшує експлуатаційний період машини. Підвісний пристрій ходової частини знижує ударні навантаження, що передаються на ходову частину більш ніж до 50%, внаслідок чого рух здійснюється більш м'яко та комфортно.

Бульдозер Cat D9 GC – надійна система та якісне виконання роботи 1
Бульдозер Cat D9 GC – надійна система та якісне виконання роботи 2

Cat D9 GC обладнаний ізольованою платформою оператора із системами ROPS та FOPS, які гарантують максимальну безпеку та комфорт. Крісло Cat серії Комфорт повністю регульоване та оснащене потовщеними подушками сидіння та спинки, що значно збільшує рівень зручності та комфорту оператора. Ергономічні органи управління бортовими фрикціонами та гальмами полегшують керування. Паливний бак з виїмкою і вузька рама розпушувача гарантують оператору безперешкодну видимість робочої області в передній і задній частині машини.

Пристрій нового бульдозера Cat D9 GC вже знайомий фахівцям з технічного обслуговування, так як у ньому застосовано безліч складових частин бульдозера D9R. Пальці та підшипники пальців балансирного бруса з обох боків добре обробляються з віддаленої точки змащування з легким та зручним доступом. Надійний доступ до точок перевірки рівнів мастила забезпечує додаткову надійність та безпеку.

Модернізований якісний плоский радіатор двигуна обладнаний великою захисною решіткою, що забезпечує оперативний доступ та підвищену результативність очищення. Щільні роз'єми не пропускають крізь себе бруд та вологість, за рахунок чого збільшується надійність та покращується обслуговування електричної системи. Нижня огорожа обладнана допоміжною системою кріплення, яка дозволяє спеціалісту з технічного обслуговування звільнити загородження, що застрягло, і надійно опустити його на ґрунт.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин