Про компанію

Cat® 395 – менші витрати на ТО, збільшена продуктивність.

Cat® 395 - менші витрати на ТО, збільшена продуктивність.

Екскаватор Cat 395 ідеально підходить для складних умов експлуатації. Його стріли, рукояті та рами міцніші вдвічі в порівнянні з минулою версією. Це, у свою чергу, гарантує підвищений ступінь надійності протягом усього експлуатаційного періоду.

Підвищена товщина сталевого листа верхньої та нижньої поверхні стріл, товщина листа у бічній частині та внизу, а також товщина кронштейна рукояті. Крім цього, підвищена товщина кріплення противаги до рами.

Посилена рама поворотного кола, ланки гусеничної стрічки, опорні ковзанки, стріла та рукоятка. Крім того, циліндри ковша гарантують надійне функціонування протягом тривалого терміну.

Знижений обсяг технічного обслуговування

Програма дистанційного обслуговування та оновлення Cat Remote Services передбачає віддалений пошук та видалення поломок для коннекту зі спеціалістами дилера з обслуговування та оперативного прийняття вирішення проблем. Крім того, сюди входить дистанційне встановлення ПЗ, яке гарантує регулярні оновлення з метою оптимальної продуктивності.

Такі розумні рішення, як злив технічних рідин, та перевірка рівня мастила забезпечують легке виконання планового ТО. Крім цього, підвищені та синхронізовані інтервали ТО дозволяють зменшити тривалі витрати моделі 395.

Інноваційний повітряний фільтр Cat з вбудованою конструкцією попереднього очищення і фільтрами грубого і тонкого очищення гарантують удвічі більшу пиловловлюючу функцію в порівнянні з попередньою системою. Експлуатаційний період нового фільтра зворотного контуру системи гідравліки Cat складає 3000 годин, що на 50% більше, ніж у попередніх фільтрів.

Пристосування, призначене для зливу рідини та осаду з паливної системи, а також точка перевірки рівня мастила в системі знаходяться поблизу один одного на рівні ґрунту, завдяки чому планове ТО проводиться значно швидше, легше та надійніше.

Cat® 395 - менші витрати на ТО, збільшена продуктивність. 1
Cat® 395 - менші витрати на ТО, збільшена продуктивність. 2
Комфортна кабіна

Екскаватори можут поставлятися в комплектаціях "Делюкс" або "Преміум". Традиційна комплектація включає такі опції, як система управління, запуск без ключа за допомогою кнопки, величезний екран з сенсорним дисплеєм і поворотними кнопками.

Нижче надані інші деталі кабіни, які будуть гідно оцінені операторами:

  • відкидна панель управління, яка спрощує вхід та вихід;
  • модернізовані гумово-металеві опори, що дозволяють зменшити вібраційні дії до 50% порівняно з минулими версіями;
  • встановлений радіоприймач Bluetooth із USB портами для під'єднання та підзарядки пристроїв;
  • автоматичний клімат-контроль, який забезпечує підтримку необхідного температурного режиму незалежно від зовнішньої температури;
  • програмовані кнопки джойстика, які дозволяють налагоджувати різні конфігурації регулювань і швидкість відгуку гідравліки екскаватора згідно з персональними уподобаннями;
  • просторі фронтальні та задні вікна, камери заднього та бокового виду, що входять в традиційну комплектацію, розташовані праворуч для покращення видимості;
  • додатковий пакет кругової видимості поєднує зображення з кількох камер, покращуючи видимість для робітника в усіх напрямках.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин