Про компанію

Cat® 988 – колісний навантажувач з підвищеною універсальністю

Cat® 988 - колісний навантажувач з підвищеною універсальністю

У моделі Cat® 988К використовується важільний механізм з удосконаленою конструкцією та різними варіаціями силової передачі. Навантажувач зберігає всі кращі функції попередніх моделей, при цьому його кабіна відрізняється підвищеним комфортом, безпекою, а проведення ТО максимально спрощено.

Двигун Cat® C18 ACERT доступний в варіаціях, які відповідають стандарту Tier 4 Final Stage 4 і Tier 2 Stage 2 для областей з більш лояльними вимогами. Електронним регулятором подачі пального забезпечується оптимальна продуктивність і реакція дросельної заслінки з підвищенням паливної ефективності до 20% в порівнянні з моделлю 988Н. Додаткова економія пального досягається завдяки режиму економії 988К, механізму зупинки двигуна на холостих обертах і системі перемикання на нижчу передачу на холостих обертах/автоматичному відновленню нормального режиму роботи. Більш результативна експлуатація пального і зменшення викидів істотно знижують рівень шкідливих викидів в атмосферу.

Запатентована оптимізована система з брусом Z-подібного профілю замінює пристрій 988Н з однією стрілою і підвищує функціонал 988К при роботі в малих кар'єрах і під землею. Модернізована система з важелями з литої сталі в стандартній модифікації і в версії з великим піднесенням знижує висоту техніки при найбільшому підйомі і в той же час підвищує висоту розвантаження. Крім того, механізм мінімізує довжину машини, що дозволяє досягти відмінної маневреності. Модернізований пристрій сумісний з міцними і детально продуманими високоефективними ківшами Cat®, що значно підвищують виробничий потенціал.

В гідротрансформаторі Cat® приводиться в дію блокувальна муфта, яка гарантує прямий привід, збільшуючи економію пального і знижуючи тривалість робочих циклів, а також дозволяє знизити виділення теплової енергії, особливо в процесі проведення вантажно-транспортних робіт. Система забезпечує можливість визначення балансу між колісною тягою і гідравлічною потужністю, гарантуючи оптимальний рівень навантаження. Автоматичне керування сповільнювачем використовує допоміжні компресійні гальма, що забезпечує підтримку потрібної швидкості на спусках і зменшення зносу робочих гальм. Система гідравліки з регулюванням позитивного потоку застосовує насос змінної продуктивності з електронним регулюванням для точного розподілу потоку мастила виходячи з переміщення важеля управління.

Cat® 988 - колісний навантажувач з підвищеною універсальністю 1
Cat® 988 - колісний навантажувач з підвищеною універсальністю 2

На робочому місці встановлена система для обробки основної інформації Cat® (VIMS), що відрізняється широким функціоналом. На інтерактивний сенсорний екран виводиться інформація про використання пального та ефективності його витрати в реальному часі. Рівень шуму в кабіні істотно знижений. Система регулювання температурою функціонує в безперебійному режимі. Крісло Cat® Comfort 3 має встановлені органи управління, що забезпечують м'яке і безперервне функціонування. Органи управління коробкою передач гарантують зручне управління пересуванням.

З метою безпеки в дистанційній панелі встановлений перемикач для освітлення сходів, вимикач двигуна і блокування коробки передач, а також стартера двигуна. Камери заднього виду дозволяють отримати чіткі зображення на екран в кабіні. Точки планового ТО і штуцери для вимірювання тиску в гідравлічній системі, а також клапани для взяття проб мастила легкодоступні.

Для допоміжної техніки на 988К впроваджується система управління корисним навантаженням і визначення об'єктів Cat®, яка базується на системі камер з радарами і встановлене програмне забезпечення в кабіні, що дозволяє отримати оператору інформацію про об'єкти, які зареєстровані радаром. Крім того, в якості допоміжної техніки встановлюють комплект охолодження моста, систему регулювання плавності ходу, швидкої заправки пальним, систему змащення, трьохзолотниковий клапан, високопродуктивну систему зміни мастила, підсвічування зі світлодіодами, набір для спрощення холодного пуску і надпотужну телеметричну систему Cat® Product Link.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин