Про компанію

CAT® C6.6 ACERT – огляд двигуна в навантажувачі CAT® 953D

CAT® C6.6 ACERT – огляд двигуна в навантажувачі CAT® 953D

Гусеничні навантажувачі CAT® 953D створені для різноманітного використання - від розробки продукту і його транспортування до зачистки, розпушування і будівельних маніпуляцій. Розташовуючись на робочій зоні, даний навантажувач може стати відмінним аналогом екскаватора, колісного навантажувача або гусеничного трактора. На навантажувачах гусеничного типу лінії D стандартного виконання використовується ходова частина Cat System One. 6-циліндровий рядний двигун з робочим об'ємом 6,6 літрів передбачає цілий ряд нововведень бренду Caterpillar, які гарантують електронне регулювання, подачу пального і поліпшену подачу повітря, що в кінцевому рахунку сприяє гарній експлуатаційній результативності та низькій шкідливості відпрацьованих газів.

Двигун

У двигуні використовується технологія ACERT, яка представляє собою серію інновацій, створених інженерами Caterpillar і гарантує сучасне управління двигуном, ефективне і максимально точне дозування пального і рециркуляцію відпрацьованих газів, внаслідок чого в моделі 953D вдається досягти приголомшливих експлуатаційних характеристик і мінімального рівня шкодочинності відпрацьованих газів.

Двигун C6.6 характеризується компактними габаритами і відмінною продуктивністю. За рахунок цього він відрізняється приголомшливими значеннями зносостійкості, надійності та потужності. У двигуні застосовуються 4-клапанні головки циліндрів з каналами впускання і випускання, розміщення по різні боки, а також електронний контролер. Крім того, двигун обладнаний блоком циліндрів надійної конструкції, поршнями, колінчастим валом і системою із загальною паливорозподільною рампою. Використання системи ACERT дає можливість забезпечення відповідності двигуна C6.6 всім нормативам з охорони навколишнього середовища. Система ACERT, яка застосовується в двигунах C6.6 передбачає включення трьох головних систем: електронного управління, подачі пального і систему управління подачею повітря. Всі ці системи були модернізовані для підвищеного контролю процесу згоряння.

CAT® C6.6 ACERT – огляд двигуна в навантажувачі CAT® 953D 1
CAT® C6.6 ACERT – огляд двигуна в навантажувачі CAT® 953D 2
Електронне керування ADEM A4

Ця поліпшена система регулювання дизельним двигуном безперебійно контролює ключові значення роботи і опції двигуна. Вона застосовує сигнали датчиків на двигуні для регулювання подачі пального і контролю інших систем двигуна, які потрібні для регулювання навантаженням і експлуатаційними властивостями. ADEM A4 являє собою обчислювальний блок машини, за допомогою якого можна виявити швидкість реакції двигуна, можливість самодіагностики, контроль чистоти вихлопних газів і витрати пального навантажувача.

Паливна система

Завдяки багаторазовому впорскуванню пального воно подається в камеру згоряння за допомогою декількох точно вивірених мікропропорцій. Такий метод впорскування гарантує точне регулювання процесом згорання. Під управлінням модуля ADEM A4 точний обсяг пального подається форсунками в необхідний момент циклу згоряння. Досягається точне регулювання поруч характеристик процесу згоряння, керування яких дає можливість забезпечення підвищеної ефективності при одночасному зменшенні токсичності вихлопних газів. Пальне під великим тиском подається в кожну камеру згоряння форсунками Caterpillar, суміщеними з паливною системою із загальною рампою.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин