Про компанію

Cat Connect. Рішення, що дозволяє домогтися успіху

Cat Connect. Рішення, що дозволяє домогтися успіху

Рішення Cat Connect об'єднує серію ефективних інструментів, спрямованих на розвиток інтелектуальних можливостей і технологій, які дозволяють підвищити техніко-експлуатаційні характеристики обладнання. Сучасна техніка для будівництва і гірничодобувного сектора, що випускається компанією Caterpillar, оснащується високотехнологічним устаткуванням, що забезпечує збір та передачу докладних даних про роботу кожної машини. Завдяки цьому власники обладнання Cat мають виняткову інформованістю і можливістю контролю роботи всього парку техніки.

Гнучкі можливості вирішення Cat Connect до масштабування, дозволяють побудувати успішну бізнес-модель на будь-якому підприємстві та отримати в результаті приріст продуктивності робіт при одночасному збільшенні їх безпеки і зниженні витрат. Інструменти Cat Connect спрямовані на удосконалення процесів в 4-х ключових напрямах, притаманних будь робочому майданчику.


EQUIPMENT MANAGEMENT

Використання рішення Solutions дозволить власникові підняти рівень технічної готовності обладнання та знизити витрати на його експлуатацію. Ви маєте змогу постійно контролювати фактичне становище машин, обсяг виконаних робіт, коефіцієнт завантаження устаткування, витрату пального та інші важливі параметри. Володіючи інформацією про технічний стан машин можна завчасно спланувати роботи з технічного обслуговування.





PRODUCTIVITY

Грунтуючись на системі PRODUCTIVITY можна досягти необхідного рівня ефективності при мінімальних витратах. Ви отримаєте повний контроль над виробничими процесами та ефективністю виконання робіт.






SAFETY

Рішення SAFETY направлено на збільшення оглядовості та підвищення рівня обізнаності про події на ділянці виконання робіт. Це сприяє підвищенню безпеки обладнання та персоналу. Широкий набір функцій SAFETY надає велику цінність для навчання всіх працівників, що беруть участь у виробничому процесі.





SUSTAINABILITY

Дане рішення дозволить досягти більш високої екологічної чистоти і значною мірою полегшить складання звітів, необхідних для відповідності вимогам нормативних документів. Підвищуючи ефективність своїх робіт з одного боку, з іншого ви зможете внести власний внесок в охорону навколишнього середовища.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин