Про компанію

CAT® CONNECT: управління обладнанням – це важливо!

CAT® CONNECT: управління обладнанням - це важливо!

Швидко, якісно і з мінімальними витратами - саме так можна охарактеризувати успішну, сучасну, а, головне, конкурентоспроможну будівельну компанію. Щоб ваше підприємство було саме таким, дуже важливо приділити особливу увагу головним працівникам - машинам, які виконують найважчі завдання.

Сучасні моделі будівельної техніки відрізняються не тільки потужністю і витратами на їх експлуатацію. До критеріїв за якими сьогодні вибирають техніку варто віднести комфортабельність її кабіни, різноманітність навісного обладнання і, звичайно, функціонал. Скільки інших машин може замінити певна модель? Наскільки техніка легка в управлінні і в яку суму обійдеться її технічна експлуатація? Такі питання одне за одним виникають у кожного, хто відповідально підходить до вибору техніки.

Однак, правильно підібрана машина - це ще не запорука успіху. Куди важливіше вміти правильно за нею доглядати і запобігати поломки до їх виникнення. Для складних конструкцій сучасної будівельної техніки звичайної проби масла буває недостатньо. Щоб уникнути пошкоджень, зупинки будівельних робіт та інших негативних наслідків, слід регулярно і ретельно моніторити стан обладнання, а також стежити за якістю виконаних технікою робіт.

На щастя, сучасні гаджети, вбудовані в конструкцію техніки Cat® здатні провести діагностику моделі і своєчасно надати необхідну для аналізу інформацію. Завдяки цим даним у власників формується чітке уявлення про стан машини, що дозволяє вчасно приймати рішення з управління обладнанням, контролю витрат або підвищення ефективності.

Існує 5 рівнів сервісу CAT® EMSOLUTIONS, які "Цеппелін Україна" пропонує своїм клієнтам:

Level 1: ДОСТУП

Підключення до Cat Product Link ™ і VisionLink® для того щоб завжди знати, де знаходиться ваша техніка, яку задачу вона виконує.

Level 2: ІНФОРМУВАННЯ

Щомісячна звітність по вашому парку техніки.

Level 3: ПОРАДА

Моніторинг стану устаткування Cat®. Експертні рекомендації від вашого дилера.

Level 4: ПІДТРИМКА

Часткове виконання профілактичного техобслуговування.

Level 5: УПРАВЛІННЯ

Управлінням вашого парку обладнання займається досвідчений дилер.

З п'ятьма рівнями комплексних рішень по управлінню обладнанням EMSolutions ви можете вибрати рішення від самого простого до повного «під ключ». Такий вибір позбавить вас від переплати за зайві і непотрібні функції.

Дізнайтеся більше про рівні післяпродажного супроводу CAT® EMSOLUTIONS на сайті компанії "Цеппелін Україна" або за телефоном 0-800-300-350


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин