Про компанію

Cat Simulator та перспективи навчання українських операторів

Cat Simulator та перспективи навчання українських операторів

США

За даними Бюро статистики праці США до 2031 року в США буде додано понад 457 000 посад операторів важкого гірничого обладнання. Лідери будівельної галузі звернулися по допомогу в розробці програм з підготовки операторів для цієї техніки. У відповідь на це Теннессійський коледж прикладних технологій – Ноксвілл – запустив свою програму навчання операторів на новітніх симуляторах Cat® Simulators.

Що таке Cat® Simulators?

Cat® Simulators - нова та ефективна система навчання операторів, що вже зарекомендувала себе в Америці, яка дозволяє швидко та якісно навчитися керувати гірничим самоскидом, гідравлічним екскаватором або бульдозером буквально не відходячи від екрана і зразу переходити до роботи у реальних умовах.

Перевага Cat® Simulators полягає в тому, що оператори вивчають ті самі процедури, які відбуваються на реальній машині, використовуючи оригінальні елементи керування, що в майбутньому дозволить їм швидше переходити до роботи.

Україна

Цеппелін Україна не залишається в стороні від сучасних підходів, тому теж залучає симулятори до процесу навчання операторів. Вперше це відбулося у 2020 році. Для Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату, на якому експлуатуються самоскиди САТ 785С, була розроблена програма та проведені заняття з підвищення кваліфікації операторів цих самоскидів.

Програма включала в себе, як теоретичну частину, так і практичні завдання, які проводилися за допомогою симулятора Cat® Simulators та закріпленням матеріалу в умовах кар’єру.

Ефективність програми була відзначена керівництвом на високому рівні.

Досвід використання симуляторів Cat® Simulators буде особливо потрібний під час процесу відбудови України та відновлення виробництва гірничо-видобувальної галузі, оскільки це не тільки допоможе підвищувати кваліфікацію уже наявних операторів, але й швидко готувати нових.

Cat Simulator та перспективи навчання українських операторів 1
Cat Simulator та перспективи навчання українських операторів 2
Cat Simulator та перспективи навчання українських операторів 3
Cat Simulator та перспективи навчання українських операторів 4
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин