Про компанію

Cat® SMART – інноваційне навісне обладнання, що дозволяє розширити функціонал Вашого міні-навантажувача

Cat® SMART – інноваційне навісне обладнання, що дозволяє розширити функціонал Вашого міні-навантажувача

Навісне обладнання Cat® SMART значно розширює функціонал лінійки міні-навантажувачів, моделей гусеничного типу та навантажувачів високої прохідності Cat® лінійки D3. Системи управління модернізованим навісним обладнанням сприяють легкій адаптації стандартних інструментів управління машиною згідно з вимогами до керуванням навісними системами SMART.

Навісні бульдозерні системи SMART використовуються для різьблення, транспортування та профілювання будь-яких матеріалів, які застосовуються в якості бази. Вигнута конфігурація відвалу забезпечує викачування продукту, а трапецієподібний механізм з нахиленими боковими накладками дозволяє здійснювати зріз врівень на вертикальних поверхнях при максимальному нахилі відвала. Базова модель лінійки D3 здатна розпізнавати навісні системи і блокувати спеціальні екрани монітора, що дозволяють оператору підібрати метод управління відвалом.

Підбір режиму управління навісними системами змінює стандартні опції джойстиків: лівий джойстик все так само використовується для управління ходом, а правий відповідає за виконання функції управління відвалом. Також оператор може вибрати режим «підйому» або «нахилу» для зміни циліндрів, які контролюють головні функції відвалу, адаптуючи машину до чорнової або кінцевої профілізації.

Опція ASSIST дозволяє поліпшити роботу оператора та формувати більш м'які ухили за мінімальну кількість проходів. Дана опція дозволяє координувати переміщення машини й відвалу для створення рівної поверхні та забезпечує оператору можливість концентрації на викладанні або різанні продукту з метою досягнення необхідного ухилу.

Cat® SMART – інноваційне навісне обладнання, що дозволяє розширити функціонал Вашого міні-навантажувача 1
Cat® SMART – інноваційне навісне обладнання, що дозволяє розширити функціонал Вашого міні-навантажувача 2

Для міні-навантажувачів Cat® D3 представлені грейдерні відвали Cat® SMART GB120 і GB124. Базова машина здатна розпізнавати грейдерний відвал і здійснювати розблокування екранів, які надають функції для управління навісним обладнанням, дозволяючи виконати переналаштування джойстиків для здійснення функцій навісних систем. Підбір режиму управління навісного обладнання забезпечує управління опціями відвалу за допомогою правого джойстика: нахилом, поворотом і підйомом. На основному моніторі допоміжного дисплея транслюється поперечний нахил і кут нахилу відвалу.

Опція ASSIST дає можливість підібрати схему поперечного нахилу вправо або вліво і забезпечує підтримку налаштування поперечного нахилу незалежно від робочого кута машини. При підборі схеми поперечного нахилу вправо, переміщення правого джойстика відповідає за регулювання правого боку відвалу, піднімаючи та опускаючи циліндр підйому навісного обладнання. Машина або навісні системи контролюють ліву частину відвалу для підтримки необхідного поперечного нахилу, даючи можливість оператору сконцентруватися на управлінні правою частиною відвалу. Робота при підборі схеми поперечного нахилу вліво протилежна.

Також у міру повороту відвалу та зміни геометрії навісні системи розраховують і забезпечують підтримку налаштування поперечного нахилу. Необхідний кут нахилу підтримується навіть при обертанні відвалу для перевалу продукту. Спеціальні екрани грейдерного відвалу SMART забезпечують оператору відомості про орієнтацію навісних систем, демонструючи кут нахилу відвалу та кут відвалу.

Стандартна ширина відвалу дорівнює 1990 мм для моделі GB 120 і 2440 мм для GB 124. У разі встановлення збільшених крил ширина дорівнює 2150 мм і 2605 мм. Нахил відвалу в обох версіях дорівнює 15 градусам, підйом - 150 мм, а максимальна глибина виїмки - 100 мм. Автономні самоустановлювальні колеса повертаються на 360 градусів і забезпечують підтримку профілювання при переміщенні переднім і заднім ходом.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин