Про компанію

Caterpillar презентувала новий екскаватор-навантажувач

Caterpillar презентувала новий екскаватор-навантажувач
Модель екскаватора-навантажувача 415F2 IL була сконструйована на основі попередника Cat 415F2. Вага новинки складає 7 тонн. Модель оснащена фірмовим двигуном Cat 3.4B, потужність якого становить 74 к.с.

Cat 415F2 IL обладнаний 4-ступінчастою коробкою передач з функцією "Power Shuttle". Блокування трансмісії може бути активовано за допомогою кнопки підлогового монтажу або кнопки на важелі управління навантажувача. Розташування всіх елементів є максимально зручним для оператора.



Противаги 415F2 IL вбудовані в середину трактора, а 5 гідравлічних клапанів відкривають додаткові можливості в роботі. Вони призначені для ефективного використання палива і більш тихого функціонування. Тягове зусилля машини при будь-якій швидкості роботи двигуна дозволяє оператору виконувати завдання різного рівня складності, не змінюючи при цьому темпу руху машини в цілому.

Однією з відмінностей перед звичайним екскаватором-навантажувачем є скорочення кута повороту оператора від 180 градусів до 90, що робить кабіну більш зручною . Це дає можливість водієві бачити як лицьову, так і тилову частину навантажувача. Щоб впровадити цю інновацію, конструкторам Caterpillar довелося цілком переробити конструкцію кабіни, додавши пневмопідвіску, а також перемістити джойстики управлння та педалі.



Швидка і легка заміна кріплення забезпечує універсальність і здатність вибирати правильний інструмент для роботи. Яскравий і великий РК-екран дозволяє легко контролювати роботу. Покращують ефективність управління і світлодіодні індикатори, які разом із звуковими сигналами мінімізують ймовірність помилок оператора.

Додатковим бонусом до техніки є установка системи "Product Link", яка дозволяє віддалено отримати всю необхідну інформацію про роботу техніки.
Дізнатися про інші моделі і їх технічні характеристики ви можете в розділі "Екскаватори-навантажувачі"


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин