Про компанію

Чому варто використовувати технологію Zeppelin Smart Solutions?

Чому варто використовувати технологію Zeppelin Smart Solutions?

Надання точних і своєчасних даних про розташування, застосування і стан Вашої техніки може зробити істотний вплив на якість роботи і загальні витрати.

Оперативне отримання даних про парк техніки гарантує комфортний контроль в віддаленому режимі, відстеження, управління тощо. Сучасне якісне спецобладнання забезпечує безперебійне функціонування незалежно від умов експлуатації.

Завдяки відкритій архітектурі системи вдається переглядати відомості змішаного парку за допомогою інтерфейсу.

Отримані відомості можуть без проблем передаватися іншим комерційним забезпеченням, спрощуючи стартовий збір відомостей і повторне застосування в самих різних додатках.

Зменшення ціни і експлуатаційних витрат

Zeppelin Smart Solutions надає відомості, що дозволяють розподіляти техніку по найбільш важливим зонам, роблячи її використання максимально результативним. Крім того, ви можете легко задати межі робочої зони і налаштувати попередження системи безпеки з метою обмеження небажаної експлуатації.

Гнучкі та доступні плани обслуговування забезпечують можливість налаштувань вашого автопарку згідно з вашими запитами і побажаннями.

Вдосконалений інтуїтивно зрозумілий інтерфейс

Повністю модернізована технологія Zeppelin Smart Solutions забезпечує використання плюсів мобільних мереж, збільшуючи область покриття і робочі місця системи.

Технологія забезпечує Вам можливості нового покоління завдяки сучасному покращеному інтерфейсу, що спрощує контроль відомостей по всьому парку обладнання і надає детальну інформацію по певних об'єктів.

Чому варто використовувати технологію Zeppelin Smart Solutions? 1
Чому варто використовувати технологію Zeppelin Smart Solutions? 2
6 способів, за допомогою яких дані з обладнання допоможуть знизити витрату на його утримання

Застосування даних, що генеруються спецтехнікою, економить ваші гроші, зберігаючи відмінний стан обладнання і виключаючи незаплановані простої. Нижче ми наведемо 6 методів, за допомогою яких отримані відомості можуть допомогти в управлінні технікою та зменшенні витрат.

1. Ведення обліку

Автоматичний збір інформації історії транспорту, експлуатаційного періоду складових і операційних витрат. За допомогою таких записів вдається визначати високі витрати або проблемні області, контролювати технологічний процес і збільшувати ціну транспорту при його реалізації.

2. Навчання оператора

Практичні експлуатаційні правила роблять значний вплив на показники і вихід з ладу складових. Контролюйте щоденну роботу віддалено для здійснення можливостей навчання та заохочення за відмінні показники роботи.

3. Аналіз проб робочих рідин S.O.S

Систематично беріть проби мастил та інших рідин. Щоб виконати аналіз, зверніться до Цепелін Україна, після чого швидко прийміть заходи на підставі даних і порад фахівців з моніторингу стану техніки.

4. Своєчасність ремонту до виникнення технічних неполадок

Застосовуйте дані обладнання та електронні попереджувальні оповіщення для своєчасного виявлення проблеми. Оперативно складайте графік ремонтів з метою виключення поломок і зменшення витрат на ремонт.

5. Профілактичне обслуговування

Застосовуйте плюси електронних повідомлень для регламентації та здійснення всіх маніпуляцій по ТО і ремонтування.

6. Технічні інспекції

Ми проводимо перевірки на предмет наявності диму, витоків і погіршення експлуатаційних якостей, застосовуючи програму моніторингу.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин