Про компанію

Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі

Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі

30 вересня ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» сумісно з ПрАТ «Тернопільський кар’єр» провели демонстрацію техніки Caterpillar в Максимівському кар’єрі (Тернопільська область).

Захід складався з ділової частини, під час якої компанії розповіли гостям про свою продукцію, бренди та потужності виробництва, а також сервісні можливості.

Після ділової частини відбулося феєричне ДЕМО-шоу техніки САТ, в якому брали участь два навантажувачі CAT 980L та CAT 966L, гусеничний екскаватор САТ 336D2L, самоскид САТ 770G, а також автогрейдер та бульдозер бренду SEM, що належить компанії Caterpillar. Вся продемонстрована техніка є власністю ПрАТ «Тернопільський кар’єр», з якою компанія Цеппелін Україна тісно співпрацює з 2007 року.

Цікавим є те, що на цьому підприємстві працює навантажувач САТ із неймовірним напрацюванням - 58 723 мотогодин (машина розпочала роботу в 2007 році). Демонстрація потужності, витривалості та міцності цих могутніх машин, із якими дуже вміло поводились оператори, завершилася феєрверками та бурхливими оплесками гостей, після чого компанія ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» продемонструвала професійне наповнення сервісних автомобілів та розповіла, як влаштована робота відділу післяпродажної підтримки, який допомагає техніці виконувати свою роботу безперервно.

Закінчився захід спільним фото та смачним обідом із приємним спілкуванням у неформальній атмосфері.

Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі 1
Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі 2
Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі 3
Демо-показ техніки CAT в Максимівському кар’єрі 4
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин