Про компанію

Детальний огляд перевантажувача Weiler E1650

Детальний огляд перевантажувача Weiler E1650
Інженерні інновації

Інновації компанії Weiler змінили ринок асфальтоукладальних машин з моменту своєї появи і продовжують займати лідируючу позицію завдяки новим можливостям, розробленим для підвищення продуктивності та зниження експлуатаційних витрат.

Перевантажувач E1650 включає інженерні інновації, від розвантажувального бункера до розвантажувального конвеєра на транспортувальній машині середнього розміру із сховищем матеріалу обсягом 15 тонн, що забезпечує ефективний огляд та маневреність.

1
Безперервне укладання матеріалу

Завдяки власному сховищу матеріалу обсягом 15 тонн триступінчастий шнековий транспортер забезпечує інтенсивність розвантаження 600 тонн/годину, а машина E1650 забезпечує рух дорожньо-будівельної колони, знижуючи ступінь поділу частинок та термальний поділ, забезпечуючи гладке стійке дорожнє покриття.

2
Оператор у передній частині машини

Розташована в передній частині машини платформа оператора висувається на 610 мм і забезпечує ефективніший огляд.

3
Компактні розміри

Компактні розміри машини забезпечують безперешкодну роботу в обмеженому просторі.

4
Можливість керування задніми колесами

Можливість керування задніми колесами забезпечує внутрішній радіус повороту 5,2 м та ефективну маневреність. Управління задніми колесами може використовуватися для режиму одночасного або скоординованого повороту та передаватися на запит до центральної частини.

Відмінна робота з матеріалом

Швидка подача матеріалу від самоскидів до асфальтоукладальної машини є ключовим аспектом безконтактного, безперервного укладання матеріалу. Інноваційні характеристики техніки Weiler допомагають організувати безперервну зміну самоскидів та експлуатаційний рух для забезпечення його переваг.

1
Безперервна робота із самоскидами

Забезпечується безперервний рух дорожньо-будівельної колони з висунутою гідравлічною частиною і направляючим валиком, що зміщується, який може використовуватися для самоскидів різного типу. Власні скребки та ролики з простим демонтажем спрощують обслуговування.

2
Ефективність відвалу приймального бункера

Гідравлічний рухомий дефлектор приймального бункера забезпечує ефективну подачу матеріалу. Один натиск на кнопку активує рух для забезпечення мінімального часу зміни самоскида.

3
Автоматичний відвал

Функція автоматичного відвалу забезпечує поетапне підняття приймального бункера та напрямної перегородки у вигляді натискання на кнопку. Швидкість зсуву відвалу залежить від швидкості руху ланцюга і рух переривається при зупинці ланцюга.

Повторне натискання на кнопку після завершення циклу забезпечує зміщення бункера та перегородки у нижнє робоче положення.

4
Робота із суміжною смугою

Конвеєр подачі матеріалу потужністю 600 т/год зміщується в різні боки для подачі матеріалу із суміжних смуг. Можливість підйому бункера накопичувача асфальтоукладача за допомогою конвеєра усуває необхідність використання додаткового обладнання на робочому місці.

Детальний огляд перевантажувача Weiler E1650 1
Детальний огляд перевантажувача Weiler E1650 2
Контроль витрат на експлуатацію

Компанія Weiler розуміє необхідність суворого контролю експлуатаційних витрат з метою збільшення терміну служби машини і тому використовує новаторські конструктивні рішення та міцні високоякісні компоненти в процесі виробництва перевантажувача E1650.

1
Роз'ємна конструкція вала

Роз’ємна конструкція веденого валу з роздільними центральними підшипниками полегшує ТО. Підшипники обладнані потрійним захисним ущільненням, а також захищеними лініями дистанційного змащування, що забезпечує продовження терміну служби.

2
Якість перш за все

Міцні провідні вали виготовляються із цільної заготовки і піддаються всебічній механічній обробці на виробництві, що знижує утворення тріщин, яке характерне для зварних деталей.

3
Автоматичний контроль натягу ланцюга

Автоматичний гідравлічний натягувач ланцюга встановлює необхідний натяг ланцюга кожні 40 годин. Правильний та рівномірний натяг продовжує термін служби зносних компонентів, а автоматичне функціонування означає, що однією з позицій самостійного обслуговування персоналом бригади буде менше.

4
Мінімум деталей

Для елеватора і конвеєра передбачені приводні двигуни з високим крутним моментом і прямим приводом, що забезпечує максимальну ефективність роботи гідравлічної частини без необхідності в планетарних редукторах. Система промивання із замкнутим контуром забезпечує теплове розвантаження та продовжує термін служби приводу.

5
Карбідохромове покриття

Стійка до стирання зносна пластина з карбідохромовим покриттям під провідним валом конвеєра є стандартним компонентом. Пластини настилу з карбідохромовим покриттям є опціональним обладнанням конвеєра або конвеєра та елеватора і забезпечують більш тривалий термін служби.

Максимальна ефективність роботи

Комфортні умови праці оператора є ключовим чинником забезпечення високої продуктивності робочої зміни. Сидіння з високою спинкою, доступні органи управління та зсувна платформа дають оператору можливість повного контролю роботи перевантажувача E1250В при забезпеченні відмінного огляду.

1
Ефективна видимість

Гідравлічна платформа оператора, що висувається, в передній частині машини зміщується на 610 мм в будь-якому напрямку, забезпечуючи для оператора більш ефективний огляд дорожнього покриття, машини і персоналу самоскидів.

2
Управління бункером асфальтобетоноукладника

Опційна система управління бункером асфальтоукладача включає акустичний датчик, що забезпечує підтримку рівня матеріалу в бункері за рахунок контролю швидкості підйомника та розвантажувального конвеєра.

3
Доступність елементів управління

Ергономічне розташування елементів керування оператора. Пост управління оператора зміщується в різні боки, крісло з високою спинкою та гідравлічною підвіскою, що повертається на 357°.

4
Дотримання дистанції

Для контролю відстані до асфальтоукладача використовується радіолокаційний радар, що підтримує встановлену відстань між перевантажувачем та асфальтоукладачем.

5
Управління із землі

Двосторонні панелі керування із землі забезпечують для наземного оператора можливість повного керування приймальним бункером та системою промивання коліс.

Панель є легкодоступною, для підвищення видимості передбачене підсвічування кнопок.

6
Управління конвеєром

Розташована в задній частині перевантажувача станція управління конвеєром забезпечує повний контроль конвеєра розвантаження із землі, полегшуючи щоденне обслуговування та контроль розташування бункера щодо асфальтоукладача.

7
Габаритне підсвічування лопастей

Опційне світлодіодне підсвічування забезпечує хорошу видимість у нічний час.

Передбачено чотири прожектори змінного або постійного струму з монтажними стійками.

Підтримання чистоти

Полегшення праці вашої дорожньої команди щодо підтримки чистоти та контролю амортизації перевантажувача окупається у довгостроковій перспективі. Компанія Weiler бере на себе зобов'язання спростити виконання щоденних робіт з очищення, і для цього слідує стратегії проектування з особливою увагою до легкодоступності.

1
Доступ до шнеків

Технологічний люк з гідравлічним приводом, у повну ширину, забезпечує повноцінний доступ до приймального бункеру відвалу, тому бригада може прибирати надлишки матеріалу, які створюють скупчення, особливо в кутах у місці розташування шнека.

2
Очищення конвеєра

Нижня платформа конвеєра повної ширини з гідравлічним опусканням полегшує очищення і перевірку ланцюга в цій точці регулярного контролю.

3
Доступ до моторної частини

Великий капот відкривається і закривається газовими упорами, а два великі дверцята для обслуговування забезпечують доступ до гідравлічних насосів та компонентів двигуна.

4
Мийка коліс

Опціональна система миття коліс включає розпилювальні форсунки на всі чотири колеса. Частота миття програмується та контролюється системою, забезпечуючи безпроблемну роботу протягом усього дня.

5
Економія робочого часу

Відкидна нижня платформа на всю ширину приймального конвеєра полегшує очищення та контроль стану ланцюга, заощаджуючи робочий час бригади.

6
Доступ до бункера

4-стулкові дверцята забезпечують полегшений доступ з рівня майданчика до бункера і шнеків перемішування для обслуговування та очищення. Щоденне очищення шнеків має вирішальне значення для підтримання хорошого стану та продуктивності вашого перевантажувача.

7
Внутрішня мийка

Опціональна система внутрішнього миття включає розпилювальні форсунки для миття шнеків, ланцюгів, зірочок і камери перемішування для поліпшення очищення важкодоступних місць.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин