Про компанію

Детальний огляд перевантажувача Weiler E2850B

Детальний огляд перевантажувача Weiler E2850B

Перевантажувач Weiler E2850B створений на перевіреній платформі та забезпечує оптимальні показники продуктивності, надійності, рівності дорожнього покриття та вартості володіння.

Литі шнеки повторного перемішування з трикроковими витками, розташовані на основі проміжного бункера місткістю 25 тон, призначені для зниження температурної та фракційної сегрегації з метою забезпечення безперервної подачі суміші на асфальтобетоноукладач.

Розвантажувальний конвеєр на моделі E2850B з регульованою швидкістю автоматично підлаштовується під швидкість накопичувального елеватора, що забезпечує зниження зносу ланцюгів і витрат на ТО. Забезпечується також значне поліпшення якості матеріалу, оскільки переноситься більший обсяг матеріалу при нижчій кількості обертів, що значно знижує сегрегацію.

Литі шнеки 56 см для важких умов роботи в приймальному бункері мають конструкцію з товщиною, що звужується, і забезпечують додаткову подачу матеріалу в області з більш високим стиранням.

Гідравлічна перегородка управляє потоком матеріалу, що надходить в елеватор, для забезпечення більш ефективного розвантаження з самоскида. Маркери вказують на оптимальну робочу позицію.

Обробка матеріалу

Швидкість передачі матеріалу із самоскидів на асфальтобетоноукладач є ключовим фактором забезпечення безперервності роботи з укладання дорожнього покриття без контакту з матеріалом. Новаторські рішення компанії Weiler допомагають забезпечити безперебійність зміни самоскидів з метою безперервності та рівномірності роботи.

Рівномірна зміна самоскидів
Підтримка рівномірної роботи дорожньо-будівельної колони забезпечується вібраційним котком з гідравлічним регулюванням, що забезпечує відповідність різним конфігураціям машини. Вбудовані скребки та легкознімні котки полегшують технічне обслуговування.
Максимально ефективний ваговий розподіл
У конструкції машини передбачені литі колеса розміром 203 мм для максимальної оптимізації розподілу вагових навантажень. Вбудований скребок допомагає тримати коток у чистоті, а підшипники, що обслуговуються, продовжують термін служби обладнання.
Бічне укладання дорожнього покриття
Розвантажувальний конвеєр продуктивністю 600 т/год може висуватися на 3,23 м з будь-якої сторони машини для бічного укладання дорожнього покриття. Здатність конвеєра піднімати приймальний лоток бункера асфальтобетоноукладача виключає необхідність додаткового обладнання на робочому майданчику.
Технічне обслуговування

Компанія Weiler розуміє необхідність суворого контролю експлуатаційних витрат з метою збільшення терміну служби машини і тому використовує новаторські конструктивні рішення та високоякісні компоненти для створення перевантажувача E2850B.

01
Роз’ємна конструкція веденого валу з роздільними центральними підшипниками полегшує технічне обслуговування. Підшипники обладнані потрійним захисним ущільненням, а також захищеними лініями дистанційного змащування, що забезпечує продовження терміну служби.
02
Міцні провідні вали виготовляються із цільної заготовки і піддаються всебічній механічній обробці на виробництві, що знижує втомне тріщиноутворення, характерне для зварних деталей.
03
Автоматичний гідравлічний натягувач ланцюга встановлює необхідний натяг ланцюга кожні 40 годин. Правильний та рівномірний натяг ланцюга продовжує термін служби компонентів, що зношуються, а автоматичне функціонування означає, що однією з позицій самостійного обслуговування персоналом бригади буде менше.
04
Для елеватора та конвеєра передбачені приводні двигуни з високим крутним моментом і прямим приводом, що забезпечує максимальну ефективність роботи гідравлічної частини за відсутності необхідності використання швидкозношуваних планетарних редукторів. Система промивання із замкнутим контуром забезпечує теплове розвантаження та продовжує термін служби приводу.
05
Стійка до стирання зносна пластина з карбідохромовим покриттям під веденим валом конвеєра є стандартним компонентом. Пластини настилу з карбідохромовим покриттям є опціональним обладнанням конвеєра або конвеєра та елеватора та забезпечують більш тривалий термін служби.
Комфорт

Комфортні умови праці оператора є ключовим фактором продуктивної робочої зміни. Легкодоступні органи управління, зсувна платформа та опція заднього підрулювання дають оператору можливість повного контролю роботи перевантажувача E2850B за умови забезпечення відмінного огляду. Новаторські рішення компанії Weiler покращують якість роботи та продуктивність бригади.

1
Чудовий огляд
Платформа оператора обладнана гідравлічним приводом зміщення на 305 мм у будь-якому напрямку, надаючи оператору покращений прямий огляд для спілкування з оператором асфальтобетоноукладача, водієм самоскида та працівниками на майданчику.
2
Простота доступу
Всі органи управління розташовані на одній панелі в безпосередній близькості від оператора, а цифровий контролер забезпечує калібрування системи та можливості діагностики.
3
Покращена маневреність
Конструкція E2850B передбачає опцію заднього підрулювання, яка може зменшити внутрішній радіус повороту до 4,3 м. Ця функція може використовуватися для бокового ходу або дистанційного кермового управління з поверненням до центрального положення на вимогу.
4
Контроль матеріалів
Опціональна система контролю проміжного бункера вказує рівень матеріалу в проміжному бункері. Світлофори сигналізації з обох боків платформи оператора повідомляють усім на робочому майданчику про кількість матеріалу в перевантажувачі E2850B, а для оператора виводиться показ у відсотках на цифровий дисплей.
5
Відстань до асфальтобетоноукладальника
Опціональний пристрій вимірювання відстані до асфальтобетоноукладача включає радар, який відстежує задану відстань між E2850B і асфальтобетоноукладачем і може бути задіяний або в зупиненому, або в рухомому стані.
6
Круговий огляд
Опціональна система відеоспостереження включає три камери: одну SSD-камеру, що встановлюється над приймальним бункером, і дві магнітні камери для зйомки нерухомих кадрів, розташовані поблизу платформи оператора, а також повнокольоровий 7-дюймовий дисплей, що забезпечує оператору огляд з усіх боків машини з декількома функціями перегляду.
Чистота

Полегшення праці вашої дорожньої команди щодо підтримки чистоти та контролю амортизації перевантажувача окупається у довгостроковій перспективі. Компанія Weiler бере на себе зобов'язання спростити виконання щоденних робіт з очищення, і для цього слідує стратегії проєктування з особливою увагою до легкодоступності.

Доступ до шнеків
Технологічний люк з гідравлічним приводом, у повну ширину, забезпечує повноцінний доступ до приймального бункеру відвалу, тому бригада може прибирати надлишки матеріалу, які створюють скупчення, особливо в кутах у місці розташування шнека.
Економія робочого часу
Відкидна нижня платформа на всю ширину приймального конвеєра полегшує очищення та контроль стану ланцюга, заощаджуючи робочий час бригади.
Доступ до бункера
4-стулкові дверцята забезпечують полегшений доступ з рівня майданчика до бункера і шнеків перемішування для обслуговування та очищення. Щоденне очищення шнеків має вирішальне значення для підтримання хорошого стану та продуктивності вашого перевантажувача.
Очищення конвеєра
Нижня платформа конвеєра повної ширини з гідравлічним опусканням полегшує очищення і перевірку ланцюга в цій точці регулярного контролю.
Доступ до моторної частини
Великий капот відкривається і закривається газовими упорами, а два великих дверцята для обслуговування забезпечують доступ до гідравлічних насосів та компонентів двигуна.
Миття коліс
Опціональна система миття коліс включає розпилювальні форсунки на всі чотири колеса. Частота миття програмується та контролюється системою, забезпечуючи безпроблемну роботу протягом усього дня.
Внутрішня мийка
Опціональна система внутрішнього миття включає розпилювальні форсунки для миття шнеків, ланцюгів, зірочок і камери перемішування для поліпшення очищення важкодоступних місць.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин