Про компанію

Екскаватори-навантажувачі Cat® – висока продуктивність та адаптивність системи

Екскаватори-навантажувачі Cat® – висока продуктивність та адаптивність системи

Caterpillar виробляє 4 моделі екскаваторів-навантажувачів на базі успішної лінійки F: Cat 428, 432, 434, 444.

Всі модернізовані екскаватори-навантажувачі створені на однаковій платформі, за рахунок чого вдається досягти уніфікації складових елементів і досягти подібності робочих опцій у рамках модельної лінійки.

Високопродуктивні та багатофункціональні

Навантажувачі нової лінійки продовжують оснащуватися перевіреними надійними двигунами Cat 3054 C та C4.4

Крім того, дані моделі оснащені традиційною системою повного приводу з блокуванням заднього диференціала, яка гарантує максимальну прохідність на пухкому ґрунті.

Модернізована 4-ступінчаста коробка передач входить у традиційну комплектацію екскаватора 432, а також доступна як додаткова функція для машин 428 і 434. Можливість перемикання під навантаженням спрощує роботу оператора в процесі руху машини. Модель 444 поставляється з повністю автоматичною коробкою передач у традиційній комплектації.

В якості стандартного обладнання на моделі 432 і 444 встановлюються електрогідравлічні органи управління навантажувачем (EH) і органи управління екскаватором з сервоприводом. За бажанням замовника стандартні механічні органи управління зворотною лопатою на моделях 428 та 434 можуть бути замінені на органи управління із сервоприводом.

Машини 428 та 434 також можуть бути обладнані гідравлічними циліндрами високого ступеня потужності, які гарантують підвищення вантажопідйомності стріли до 25 % та збільшення продуктивності. На машинах 432 та 444 гідравлічні циліндри збільшеної потужності входять до традиційної комплектації.

З метою підвищення функціоналу екскаватори-навантажувачі можуть бути обладнані вбудованими універсальними пристроями зміни навісних знарядь. Їх можна встановити на заводі виробника або придбати як комплекти для переобладнання. Удосконалені екскаватори-навантажувачі сумісні із навісними системами лінійки F2.

Екскаватори навантажувачі задають нові стандарти ергономічності та продуктивності.

Екскаватори-навантажувачі Cat®
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин