Про компанію

“Ера розумного заліза” – нова цифрова технологія

Caterpillar представляє "Ера розумного заліза" - цифрова технологія, яка контролює продуктивність праці, ефективність і безпеку.

Компанія черговий раз стала учасником найбільшої виставки будівельного обладнання "Bauma 2016"

Разом Caterpillar і Zeppelin Cat мають 12000 квадратних метрів виставкової площі. Це понад 60 продуктів, а також великий вибір робочих інструментів і повний набір сервіс послуг.

"Caterpillar є провідним світовим новатором навколо заліза. Тепер ми збираємося привести інновації в саме залізо", - сказав генеральний директор компанії.

"Ми завжди хочемо продемонструвати наші нові машини і двигуни, але в той же час постійно підкреслюємо, що в центрі нашого продукту: Caterpillar технології", - прокоментував Роб Чартер, президент Caterpillar Group.

"Це не технологія заради технології. Це технологія, яка була зосереджена на вирішенні та запобіганні проблем клієнта. Ми беремо машини, локомотиви, двигуни, деталі і робимо їх розумнішими, що дозволяє продукції Caterpillar бути більш продуктивною, безпечною і стійкішою."

Деякі із головних особливостей:

· Cat Connect Technology: Апаратні засоби і програмне забезпечення, доступне для Cat або конкурентоспроможного обладнання, яке здатне допомогти клієнтам оптимізувати їх операції. Конкретні будівельні технології включають в себе:

- Link, рішення, яке фіксує дані про стан і продуктивність і робить їх доступними в Інтернеті, щоб автоматизувати процес прийняття рішень.

- Grade і Compact, два пристрої, які допомагають операторам рухати матеріал швидше, точніше і з меншою кількістю проходів.

- Payload, система для вантажних автомобілів і вантажних інструментів, яка забезпечує більш короткий час циклу і нижчу вартість за тонну.

· Cat 360 ° Advantage, результат співпраці між компанією Caterpillar і дилерів Cat для забезпечення повного набору знань технологій, підтримки обладнання, а також додаткових послуг.

· Leverage Every Litre, освітня ініціатива з інструментами, порадами та ресурсами, які допомагають клієнтам Caterpillar поліпшити паливну ефективність своєї продукції і, як наслідок, збільшити доходи від кожного літра палива, що спалюється.

· Product Support Services, сервіс для збільшення інвестицій в обладнання клієнта.

Слідкуйте за останніми новинами та новими моделями спецтехніки Cat® разом з Цеплін Україна.


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин