Про компанію

GH800B – висока продуктивність на дуже тонких вугільних пластах

GH800B – висока продуктивність на дуже тонких вугільних пластах

Торгова марка Caterpillar розробила стругову систему GH800B, яка забезпечує високий рівень продуктивності на дуже тонких вугільних пластах. Беручи до уваги особливості системи GH1600, команда Caterpillar по розробці довгими забоями разом з професіоналами шахти «Іббенбюрен» винайшли систему створення пластів вугілля-антрациту середньою товщиною всього 85 сантиметрів. Результатом їх роботи став струг GH800B і система розробки довгими забоями, що на сьогоднішній день ефективно працює на шахті «Іббенбюрен», на якій товщина шарів не перевищує 1 метр.

Струг GH800 - краще рішення для пластів товщиною від 90 см до 2 м незалежно від нахилу пласта і твердості вугілля. Компанія Caterpillar поліпшила гнучкість, продуктивність і зручність використання всієї системи. Щоб досягти цієї мети було прийнято рішення внести деякі зміни.

Варто відзначити лінійні рештаки PF4, інноваційний направляючий струг, який є нижчим порівняно з минулими звареними моделями і виготовлений ​​з цільної виливки для підвищення зносостійкості. Щоб адаптувати конвеєри до виконання робіт в пластах невеликої потужності були встановлені допоміжні кріплення стяжок, а між забійним скребковим конвеєром AFC і механізованими щитами надміцне гнучке кріплення. Для збільшення обсягу роботи вугілля проектна група удосконалила поперечний переріз конвеєра допоміжними боковими панелями.

GH800B – висока продуктивність на дуже тонких вугільних пластах 1
GH800B – висока продуктивність на дуже тонких вугільних пластах 2

Корпус системи також був вдосконалений і видозмінений безпосередньо під висоту вруби. Дана конструкція по обидва боки корпуса дає можливість завантажувати значно більше вугілля і скоротити потужність, яка витрачається на функцію різання. GH800B відрізняється якісною системою контролю горизонту, що забезпечує можливість проходження по лінії пласта без вруби в суміжну породу.

Механізовані кріплення Caterpillar для пластів невеликої потужності також проводилися спеціально для даної галузі. Скорочені захисні козирки дають можливість запобігти зіткненню зі стругом навіть в найбільш низькій позиції, а козирки товщиною 8 см задають більш зручні умови виробництва. Інтервали розподілу води синхронізовані з функціоналом плуга, що дозволяє скоротити рівень запиленості.

Завдяки автоматизації стругової системи для розробки довгими забоями Cat, а також дистанційній системі керування всіма опціями і налаштуваннями гарантує високий рівень продуктивності без присутності співробітників. Таке рішення значно збільшує безпеку і скорочує експлуатаційні витрати.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин