Про компанію

Головні переваги конструкції екскаватор-навантажувача CAT® 428

Головні переваги конструкції екскаватор-навантажувача CAT® 428
Надійний двигун CAT®

Перевірений на практиці і надійний двигун CAT® представлений в двох версіях різної номінальної потужності: 68,5 кВт та 74,5 кВт. Якщо для Вас принципово важливо відповідність нормативам на викиди шкідливих речовин, передбачені два варіанти: 70 і 74,5 кВт. Ці версії гарантують вражаючу в своєму роді продуктивність.

Збільшення комфорту оператора

З метою додаткової модернізації для машини 428 передбачені органи регулювання зворотною лопатою з сервоприводом, які встановлюються на консолях повністю регульованого типу та забезпечують оператору більш надійне регулювання з оптимальною ергономікою та максимальним комфортом.

Вражаюча вантажопідйомність

Монтаж більшого гідравлічного циліндра стріли призначений для підвищення вантажопідйомності в задній частині екскаватор-навантажувача 428.

Коробка передач з перемиканням під навантаженням

Чотирьохступінчаста коробка перемикання передач з перемиканням під навантаженням підвищує рівень комфорту оператора завдяки спеціальному важелю перемикання передач з сервоприводом. Відсутність підлогового важеля перемикання передач розширює і без того простору робочу область.

Головні переваги конструкції екскаватор-навантажувача CAT® 428 1
Головні переваги конструкції екскаватор-навантажувача CAT® 428 2
Стріла екскаваторного виду

Стріла є незамінним елементом екскаватора-навантажувача CAT® 428. Вона дозволяє підвищити глибину виїмки та виліт при взаємодії навколо перешкод, разом з тим знижуючи потребу в переміщенні техніки.

Потужна та надійна система гідравліки

Гідравлічна система з регулюванням по навантаженню і закритим центром забезпечує можливість точного регулювання подачі потужності та потоку згідно з виконуваними діями і гарантує ідеальну в своєму роді паливну продуктивність, а також значно більший термін служби елементів. Клапани розподілу потоку гарантують краще управління й максимальну точність роботи.

CAT® ProductLink

Система CAT® ProductLink входить в стандартну комплектацію екскаватора-навантажувача CAT®. За допомогою неї можна отримати відомості про локацію техніки, лічильник мотогодин й іншу корисну інформацію.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин