Про компанію

Якість на десятиріччя

Якість на десятиріччя

В рамках історичної ініціативи «90 доводів за 90 років», організованої корпорацією Caterpillar на честь свого ювілею, в компанії повідали історію, яка більш ніж наочно демонструє, що винятковій якості техніки CAT не страшні навіть десятиліття.


У 1938 естонець на ім'я Мартін Палберг (Martin Paalberg) придбав гусеничний бульдозер CAT D4, який вони з братом використовували як тягач в своїй виробничій компанії. Довго попрацювати машині не довелося. Всього 2 роки потому в силу політичної нестабільності та ряду інших причин братам довелося заховати трактор, заривши його в землю прямо на своїй ділянці.

Лише через понад 50 років, після розпаду СРСР в 1991 році, Мартіну Палбергу вдалося повернути у володіння свою землю, де був похований CAT D4. Він знайшов бульдозер недоторканим в тому ж місці, де сховав його з братом, а після вилучення машини з-під землі, стало очевидним, що CAT D4 зберіг свою працездатність і гарний технічний стан. Коли радість від знахідки стихла, відзначивши свій 80-ти річний ювілей, містер Палберг зізнався, що відчуває себе занадто старим, щоб використовувати бульдозер за призначенням. Таким чином, власник зв'язався з дилером CAT в Естонії компанією Wihuri Estonia з пропозицією викупити у нього цей унікальний історичний екземпляр.

 

Сьогодні цей Cat D4 є учасником безлічі виставок, днів відкритих дверей та інших заходів, що проводяться компанією Wihuri Estonia для своїх клієнтів. На кожному з них бульдозер з унікальною історією викликає у учасників і відвідувачів непідробний інтерес і захоплення.

Познайомиться з новими моделями бульдозерів Caterpillar ви можете в розділі "Бульдозери"

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин