Про компанію

Капітальний ремонт підземного самоскида PAUS PMKT10000

Капітальний ремонт підземного самоскида PAUS PMKT10000

Минулого року Запорізький залізорудний комбінат прийняв рішення по капітальному відновленню кількох підземних машин. Однією з таких машин був самоскид PMKT10000 виробництва компанії Hermann Paus GmbH. Цеппелін Україна висловила готовність взятися за це завдання, бо наразі PAUS є партнером концерну Zeppelin. З 2016 року номенклатура техніки PAUS гармонійно доповнює номенклатуру техніки Caterpillar і разом вони створюють потужне портфоліо машин для підземних робіт, яке Цеппелін пропонує своїм клієнтам.

Отже, перед спеціалістами Цеппелін Україна було поставлене завдання продефектувати, а головне оцінити можливість відновлення машини, яка починала свою роботу більш ніж 10 років тому. Після вирішення усіх процедурних питань у жовтні минулого року машина була доставлена в Кривий Ріг до Центру з відновлення компонентів Цеппелін Україна. Там, силами підрозділу сервісного обслуговування підземної техніки під керівництвом Костянтина Дербеньова та відділу з відновлення компонентів під керівництвом Володимира Іваника, була виконана фінальна дефектовка та розроблений детальний план з ремонту самоскида. Керування проєкту з відновлення самоскида відбувалось під пильним наглядом Андрія Яценюка, представника підрозділу підземної техніки.

Зважаючи на те, що сучасні машини PAUS відрізняються від моделі, яка була на відновленні, треба було проявити неабиякий хист, щоб встановити сучасні компоненти на самоскид 2009 року. Спеціалісти Цеппелін досконало виконали це завдання. Відновлення проводилося з встановленням оригінальних запчастин Caterpillar там, де їх було можливо використати.

Беручи до уваги, що подібний проєкт був першим для Цеппелін Україна, протягом всього часу Цеппелін отримувала всебічну допомогу від завода-виробника. Ситуація з Covid-19 вплинула на можливість присутності спеціаліста PAUS на промислових потужностях у Кривому Розі, тому під час жорсткого локдауну онлайн консультації з заводом були частиною плану з відновлення. Але завдяки пом’якшенню карантинних заходів та сприянню PAUS представник заводу таки зміг прибути до Кривого Рогу та надати допомогу в фінальній частині відновлення машини.

Наразі відновлений самоскид для перевезення гірничої маси в підземних умовах Запорізького залізорудного комбінату вже переданий клієнту та невдовзі буде готовий до спуску у надра та виконання своїх безпосередніх обов’язків.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин