Про компанію

Хочете підвищити дохід? Використовуйте управління технікою правильно

Хочете підвищити дохід? Використовуйте управління технікою правильно

Циклічна особливість будівельної сфери сприяє регулярним складнощам в збереженні доходу. В економічно складні часи, як сьогодні, рівень доходу падає вниз, оскільки більше організацій пропонують менше роботи. Збільшення істотних витрат і цін на матеріали разом з браком фахівців також сприяє зменшенню потенційного прибутку.

Одним з ефективних методів вирішення проблеми виступає правильне управління технікою. Управління обладнанням може сприяти значному зменшенню витрат і збільшенню ефективності.

Управління технікою: що це?

В незалежності від числа застосовуваних машин, формула управління технікою елементарна та зводиться до моніторингу та експлуатації техніки для забезпечення виконання максимального обсягу робіт при мінімальних ймовірних витратах.

Виглядає на словах легко, проте для даної мети, слід сконцентруватися на кількох аспектах:

1. Експлуатаційні значення машини. Грамотне обслуговування системи машини гарантує ефективну експлуатацію відповідно до кращих технічних можливостей техніки. При цьому велика частина роботи виконується при менших операційних витратах.

2. Технічний стан. Відремонтована машина знаходиться менше часу в майстерні й в разі необхідності функціонує більш якісно без ексцесів.

3. Планово-попереджувальний ТО. Виконання програми ТО дозволяє виявити й усунути дрібні дефекти ще до того, як виникнуть суттєві неполадки. Це дозволяє заощадити час на простоях і виробничих паузах.

4. Надійність і захищеність. Грамотне управління технікою дозволяє в рази зменшити ймовірність виникнення аварійних подій і дає можливість уважно проконтролювати місцезнаходження машини, що в свою чергу запобігає викраденню і незаконному проникненню.

Раніше дані з управління технікою збиралися за допомогою контрольних списків або спеціальних таблиць. Всі ці методи можуть бути витратними по грошах і часу. Однак тепер придуманий кращий спосіб отримання даних, які потрібні для управління технікою для забезпечення максимальної ефективності.

Система значно полегшує збір інформації

Технології, встановлені в сучасну будівельну техніку, значно спрощують отримання достовірних даних. Місцезнаходження техніки. Ефективна реалізація завдань. Терміни обслуговування. Наявність відхилень від норм в системі техніки. Невірна експлуатація.

Дана інформація у вигляді електронних даних обладнання може бути передана вам через технологію VisionLink або за допомогою смартфона. У вас немає необхідності використовувати когось для отримання даних і вам не потрібно витрачати свій час, перебираючи числа, оскільки велика частина аналізу здійснюється автоматично за допомогою оновлюваного ПО VisionLink.

У підсумку, це дозволяє вам отримати достовірну інформацію та оперативно прийняти рішення, які базуються на фактах. Це саме ті рішення, які зроблять ваш бізнес більш успішним.

Плюси управління технікою

Плюси управління технікою дозволяють вашій організації прийти до досягнення важливих цілей:

  • контроль витрат. Дає можливість наочно побачити свої витрати і вжити необхідних заходів;
  • точна ідентифікація проблем;
  • виявлення пріоритетів і оптимізація здійснення завдань;
  • надання відомостей, які дозволяють краще керувати прямими витратами на оплату праці, палива, ТО та ремонт;
  • звіти, в яких ви можете виявити і усунути зайві холості ходи для зменшення витрат на паливо.

Точний контроль витрат може дати вам також розуміння для аналізу необхідності проведення ремонтних робіт і ТО, а також виявлення оптимального часу виконання капітального ремонту або заміни.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин