Про компанію

Комфортна кабіна гусеничного навантажувача Cat® 953D

Комфортна кабіна гусеничного навантажувача Cat® 953D

Гусеничний навантажувач Cat 953D – це надійна вантажна техніка, що характеризується чудовою маневреністю, високою продуктивністю та підвищеним комфортом кабіни оператора. Розглянемо детально у чому зручність кабіни цього навантажувача.

Крісло з пневматичною підвіскою

Крісло Caterpillar, оснащене пневматичною підвіскою та амортизатором поперечних коливань, має зручний дизайн і з легкістю регулюється з метою забезпечення підвищеного ступеня комфорту оператора. Ремінь безпеки має ширину 75 мм та гарантує надійний захист.

Встановлені в крісло інструменти керування забезпечують безперебійне функціонування. Вони поєднують у собі можливості регулювання сидіння та налаштування органів управління.

Підлокітники

Регульований підлокітник, опора зап'ястя та джойстик розміщені на правій консолі. Висота лівого підлокітника також встановлюється. Завдяки повному регулюванню оператору вдається встановити підлокітники таким чином, щоб забезпечити максимально комфортні для себе умови експлуатації.

Messenger

Messenger є інноваційною технологією контролю, яка показує актуальні характеристики онлайн. Завдяки цій системі вдається дізнатися дані діагностики, ТО і вдається задавати експлуатаційний режим для навісних знарядь.

Електрогідравлічні органи управління навісними системами

Модернізовані електрогідравлічні органи управління гусеничного навантажувача 953D виділяються максимальною м'якістю, швидкістю реакції та точністю управління роботою ковша та маніпуляторів. Передбачена можливість застосування джойстика або двох важелів управління підйомів та розвантаження ковша.

Комфортна кабіна гусеничного навантажувача Cat® 953D 1
Комфортна кабіна гусеничного навантажувача Cat® 953D 2
Налаштування обмежувачів

Автоматичні обмежувачі є складовими елементами електрогідравлічних маніпуляцій управління і регулюються з кабіни простим кулісним перемикачем. Гідравлічні амортизатори обмежувачів збільшують рівень комфорту оператора та знижують розсипання продукту.

Видимість

Габаритні вікна споруджені з високоміцного затемненого скла, що знижує відблиски та гарантує відмінний огляд ковша, гусениць та корпусу двигуна позаду машини. Бічні вікна опускаються вниз, забезпечуючи оператору надходження свіжого повітря в кабіну.

Дзеркало заднього виду розташоване зверху вітрового скла, що додатково покращує видимість.

Відсіки для зберігання речей

Включають відсік знімного типу для зберігання сумки з їжею, підстаканник та відсік для зберігання, а також вішалку.

Ліхтарі робочого освітлення

Гусеничний навантажувач оснащений 8 ліхтарями робочого освітлення.

Важіль для відмикання дверей

Важіль доступний з рівня ґрунту та з крісла, що дозволяє досягти ергономічного відкриття дверей.

Протиугінна технологія машини

Попередити викрадення та незаконне проникнення можна за допомогою протиугінної системи Cat MSS. Вона вбудована у ключові електронні деталі системи машини та гарантує захист вашої техніки, вимагаючи для запуску техніки унікального кодового ключа.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин