Про компанію

Компактний асфальтоукладальник AP300F для широкого спектру робіт

Компактний асфальтоукладальник AP300F для широкого спектру робіт

Машина AP300F – компактний асфальтоукладальник з діапазоном ширини укладання від 1,75 метрів до 4,0 метрів, що робить цей вібробрус кращим для міських доріг, велосипедних і пішохідних стежок, узбіч, а також інших невеликих і середніх робочих площадок. Функція зниження дозволяє мінімізувати ширину укладання до 700 мм для траншейних та інших маніпуляцій в невеликих просторах. Модернізовані системи, такі як, економ режим, автоматична система подачі, активація системи подачі за допомогою одного натискання і автоматичний режим тиску роблять дане поєднання надзвичайно ефективною і багатофункціональною технікою для великих і маленьких компаній.

Постійний запуск

Регулярне укладання покриття може посприяти поліпшенню більш рівного дорожнього шару. На початку кожного проходу автоматична система подачі продукту активує шнеки та конвеєри, а також транспортує продукт поперек поверхні вібробрусом до того моменту, поки продукт не досягне датчиків подачі. Ця маніпуляція дозволяє робочим миттєво регулювати систему точної подачі продукту, гарантуючи плавну його подачу в зону перед вібробрусом.

Легке включення

Модернізована система дозволяє поліпшити дії робітника. Системи подачі продукту можна активувати і оперативно налаштувати за допомогою одного перемикача. Шнек і конвеєр можуть активуватися окремо при конкретних обставинах в ручному і авто режимах.

Компактний асфальтоукладальник AP300F для широкого спектру робіт 1
Компактний асфальтоукладальник AP300F для широкого спектру робіт 2
Модернізоване управління бункером

Покращені органи управління збільшують результативність завдяки більшій концентрації на робочій зоні. Це дозволяє складати або втягувати бункер за допомогою натискання на одну кнопку. Оператор не відволікається й концентрується на своїй роботі протягом повного циклу ходу.

Режим очищення і прогріву

Легка підготовка і комфортний доступ для очищення гарантує економію часу. Режим промивання і прогрівання активується шнеками, конвеєрами і вібробрусом на невеликій швидкості, гарантуючи використання миючих речовин з метою виключення накопичення продукту.

Оперативний нагрів пластин вібробрусом

Сенсорний монітор і світлодіодні індикатори гарантують комфорт експлуатації панелі управління за допомогою системи електропідігріву. Три уставки температури для кожної окремої секції забезпечують рівномірний розподіл тепла, а заблокувати опції можна за допомогою ручного регулювання. Бортові засоби діагностики дають можливість робітникові виявити неполадки за допомогою індикаторів.

Трамбуючий вирівнюючий брус

Вібробрус SE34VT включає в себе плити вібробрусом і трамбуючі бруси, що дозволяють оптимізувати щільність. Регульовані налаштування для швидкості трамбування і швидкості вібрації гарантують точне регулювання для збільшення якості покриття.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин